Toptan Fitness Giyim Üreticileri

tarafından getirilen şaşırtıcı stil trendleri, toptan fitness giyim üreticileri tarafından getirilen inanılmaz stil trendleri
23/12/2018, Alanic Global tarafından gönderildi
Her yıl, bir dizi stil trend gelir ve gider, ancak son birkaç yıldan beri sabit olan atletik moda duruşları olacaktır. Giyim endüstrisindeki aktif giyim seçeneklerinin yükselişiyle, egzersiz fanatikleri de en iyi kıyafetlerinde spor salonunda veya yoga derslerinde şık bir şekilde gerilmeyi bir noktaya getiriyor. Modaya uygun fitness ucube erkek ve kadınlarına sunulan sanat seçenekleri, çok çeşitli çeşitlerde mevcuttur. Yüceltilmiş baskılı tozluklardan, aktif onesi’lere, kesme üstlerine ve korkak spor sütyenlerine veya gevşek joggers’a kadar, sadece egzersiz seanslarına veya hatta rahat durumlara, bu aktif giysilerdeki yerlere gidebilirsiniz. Hem erkekler hem de kadınlar için, bolca seçenekler, modellerden ve ünlülerden ipuçları alan önde gelen toptan üreticiler ve tasarımcılar tarafından mümkün olur.

Bu yıl haberlerde hangi stil trendlerinin olduğunu merak ediyorsanız, bunlardan bazıları önde gelen toptan fitness giyim üreticileri tarafından hazırlanmış atletik kıyafetlerde mümkün olan bazıları.

Gösterişli parıltılı dişli
Doğal esnek desenlerden yansıtma modellerine kadar, flaş ve parıldayan aktif giysiler bugün trendde. Giyim parçaları ve ayakkabıları, çok renkli desenlerde ve çok parlak bir moda duruşunu yansıtan parlak baskılarda gelir. Onları giyecek kadar eminseniz, devam edin ve diğerlerinden farklı ve farklı bir şey deneyin. Her zamanki egzersiz görünümünüze çok korkak bir şey katan gösterişli ayakkabılar, ceketler ve aksesuarlar için gidin.
Birincil renkler geri döndü
Kırmızı, sarı ve mavi tonlardan oluşan birincil renkler, aktif giyim endüstrisinde uzun süre hüküm süren nötrlerin yerini aldıktan sonra çılgınca. En temel renk paletleri, dünyanın her yerinden tasarımcılar, farklı aktif giyim parçaları için bunlardan ilhamlarını çekiyorlar. Basit olmasına rağmen, en çarpıcı kombinasyonları sunarlar.
Athleisure burada kalmak için
Athleisure, burada çok rahat ve kolay olmak için bir eğilimdir ve bu nedenle tanınmış toptan fitness giyim üreticileri, egzersiz kıyafetlerini bu trendle senkronize olarak hazırlıyor. Perakendeciler ve özel etiket markaları, günlük kadının spor salonu, iş veya bakkal arasında kolaylıkla geçiş yapmasını kolaylaştırıyor.

Mesh ve kompresyon kumaşları kesinlikle
En yeni kumaş yelpazesi, spor salonları için malzeme olarak tanıtıldı. Tasarımcılar, daha hafif, vücutta opak, daha hızlı kuru ve daha iyi nefes alan kumaşlara yol açıyor, ter ve nem kolayca. Kesintisiz, örgü ve sıkıştırma kumaşları en iyisidir ve kullanıcılara azami rahatlık sağlamak için farklı alanlardaki aktif giyim parçalarına dahil edilir.
Çağdaş bükülmelerle geleneksel üstler
Geleneksel tanklar ve tişörtler sabittir, uygun hava akışı için lazer kesim havalandırır veya açık sırtlar, kavisli damla kuyruk kenarları veya kesik kesikler. Bunlar farklı renklerde müthiş görünüyor, farklı durumlarda en iyi şekilde, spor salonuna, partileri veya plaj gezilerini havuzlamak için.
Büyüleyici cesur baskılar
Çılgın desenler ve cesur baskılar veya büyüleyici renkler çok büyüktür ve spor salonlarına farklı kıyafetler taşımayı seven kadınlar için kesinlikle eğlenceli görünür. Basılı toptan egzersiz tozluklarını canlı renklerde alın.

Etiketler:
Fitness giyim üreticileri
Toptan Fitness Giyim Tedarikçileri
Toptan Fitness Giyim Üreticileri
Toptan egzersiz kıyafetleri
Toptan egzersiz tozlukları

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Kahve Molası: Lucite Imperial Noir Yılan Bağlantı Kolye

Bu kolyenin kız kardeşini geçen hafta şirketlere gönderdim (çünkü hey, her hamile/hemşirelik annesi bir ifade kolyesinde iyi görünüyor) ve söylediğimde ima ettim: Tüm bu koleksiyona takıntılı. Yılanlar havalı/seksi/her neyse düşünen insanlardan biri bile değilim! Bu Lucite/Ruthenium kolyesi hakkında bir şey – Labradorit ve Kristal aksanlarıyla – sadece benimle gerçekten konuşuyor. Waaaant. Bu kolye Saks’ta 375 dolar. Alexis Bittar Yılan Bağlantı Kolye PSST: İşte Saks’ta da daha düşük fiyatlı bir alternatif.
Bu yazı bağlı kuruluş bağlantıları içerir ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar kazanabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Amazon.com ve bağlı sitelere bağlantı vererek ücret kazanmamız için bir ima sunmak için geliştirilen bir bağlı kuruluş reklam programı olan Amazon Services LLC Associates programına katılıyoruz.
9.23.22 için iş kıyafeti satışları (Favorilerimiz Kalın!):
Ann Taylor – Satın alma işleminizde% 30 indirim (istisnalar geçerlidir).
Amour Vert – Sezon Sonu Satış,% 50’ye kadar indirim (ipek bluzlar ve çevre dostu kıyafetler için harika).
Banana Cumhuriyeti-Altı Yıllık Arkadaşlar ve Aile Etkinliği, Tam fiyat satın alma işleminizde% 40 indirim!
Banana Cumhuriyet Fabrikası-Altı Yıllık Arkadaşlar ve Aile Etkinliği, Satın Alma% 50 indirim!
J.Crew – Satış Stilleri Ekstra% 30
J.Crew Fabrikası – her şeyden% 50’ye varan indirim; Tüm kotlar 49,95 dolar; Üstler, tişörtler ve ayakkabılardan% 15 ekstra
Loft -% 50 indirim ve tamamen ücretsiz gönderim!
M.M. Lafleur -% 80’e kadar tasarruf edin
Neiman Marcus – Son çağrı satışı,% 75’e varan indirim!
Nordstrom – Yaz satışı açık! 9/12 ile% 60’a kadar tasarruf edin
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Victoria’nın Sırrı-1000’li satış stillerinde% 40-70 tasarruf edin

Diğer not satışları:
Buffy – yatak takımlarında% 35’e kadar
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin

Corporette’deki en yeni mesajlarımızdan bazıları…
Ofis için 12 kolay updos

İlaçlarınızı almayı hatırlamanın kolay yolları

Ann Taylor’da iş için ne satın almalı

İş giysisi ilhamı için en sevdiğiniz TV şovları nelerdir?

İş yerinde size yardımcı olacak harika elma kısayolları

Kamuflaj tişörtleri ve kamuflaj dondurması

Bir desenin bir yıldan fazla bir süredir her eğilimi nasıl bir eğilimi genişliyor. Bugün nasıl kategorize edileceğimi bilmediğim bazı tuhaf haberlerle karşılaştım: “Moda tatlıları olmak üzereydi çünkü şimdi 3D baskılı şekerlerimiz var” veya “Yey! Tercih ettiğim çöl tercih ettiğim baskı ile karşılaştı ve çocuk sahibi olmayı seçtiler ”.
Neden bahsettiğimi merak ediyorsanız, Baskin Robbins dünyayı birinci sınıf kamuflaj dondurmasına tanıttı. Nasıl tadı var? Çikolata, tuzlu karamel, kek aromalı dondurmalar ve büyük bir kepçe gibi. Yum!
Haberleri kutlamak ve ben ve dondurmanın birkaç bin kilometre olduğu fikriyle başa çıkmak için, buzdolabından bir dondurma konisi aldım ve bazı internete baktım. Daha büyük sokak kıyafeti markası.
Kamuflaj tişörtleri ve kamuflaj dondurma

Adidas
Van
Elmas tedarik co.
Somurtkan
Yıkanan bir maymun
Kamuflaj dondurma ve beni çok heyecanlandıran dondurmayı unutmayalım. Erkekler Baskin Robbins yakınlarında yaşayacak kadar şanslıysanız, lütfen gidin, bir tane satın alın ve bana daha iyi hissedeceğim için korkunç olduğunu söyleyin. Teşekkürler!

0/5 (0 yorum)

Haftanın Takımı: 1.State

Telaşlı çalışan kadınlar için, takım tipik olarak sabahları atmanın en kolay kıyafetidir. Genel olarak, bu işlev, elde ettiğiniz kadar geleneksel ve temel olması gereken kadınlar için görüşme davaları ile ilgili değildir – bunun yerine, bu işlev şık ama profesyonel olan biraz farklı takım ile ilgilidir.
Son Nordstrom yıldönümü satışlarından farklı olarak, 2022 NAS, büyük bir fantastik takım da dahil olmak üzere büyük iş kıyafetleriyle dolu. Bu 1. -State benim favorilerimden biri (pantolonların “ön yarık etek” trendini yaptığını unutmayın – bu konudaki düşünceleriniz nelerdir, okuyucular?).

Blazer koyu yeşil, mor ve siyah renkte gelir ve pantolon çevre dostu ve siyah-sevimli gelir. Arka özellikle bazı büyük kıvrımlar ve ilginç kılan tuck vardır.
Blazer 00-18 boyutlarında sunulur ve satış sırasında 92,99 $ (satış bittikten sonra 139 $). Pantolonlar 00-18 ve 14W-28W boyutlarında sunulmaktadır (sadece siyah); 65 $ ‘dır, ancak satış bittikten sonra 99 $ olacak. (OOOOH: 1.State’in bu renk yolunda gerçekten bir ton harika iş giysisi var.)
Bu yazı, bağlı kuruluş bağlantılarını içerir ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar yapabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
8.25.22 için iş kıyafeti satışları…
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Neiman Marcus – Satış satışta,% 75’e varan indirim!
Net-a-Porter-7000+ yeni hat eklendi,% 80’e varan indirim!
Nordstrom – Kadınlar İçin 7.000 Yeni Şarkı
Lo & Sons -% 50’ye kadar indirim!
Mercer – Depolama Tesisi Satışı:% 60’a varan indirim
Loft: Yaz Kuzaklesi: Normal Fiyatlardan% 70’e Kadar İndirim
J.Crew-75 $ kot ve çok daha fazla aşınma stilleri
J.Crew Factory-her şeyden 40-60 dolar; Harcadığınız her 50 $ ‘lık 10 $ indirim

Diğer not satışları:
Buffy-Okula Dönüş Tasarrufları: Yataklarında% 15’e varan indirim
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin
Gençleştirme – Oturma Odası Satışı:% 30’a varan indirim (okuyucular aydınlatmalarını sever)

Özel yapım kıyafetleri sipariş etme sorunları Toptan: Bir yıkım

Özel yapım kıyafetleri sipariş etme sorunları Toptan Satış: Bir brifing
25/05/2018, Alanic Global tarafından yayınlandı
Kendi kıyafetlerimi nerede şekillendirebilirim?
Günlerde, bu, giysi hizmet sahiplerinin çoğunluğu için ünlü bir endişeydi. Bununla birlikte, şimdi, özel yapım giyim üreticilerinin bolluğu içinde, bu endişe arka koltuk aldı. Bugün çok daha önemli ve uygun endişe…
Kendi kıyafetlerinizi nasıl şekillendirirsiniz?
Çünkü süreç kadar basit görünebilir, değil. En azından bütçe planında kısıtlıysanız ve hedef kitlenizin uygun ihtiyaçlarını yeterince şekillendirmek istiyorsanız. Bunun yanı sıra, belki de özel olarak üretilen toptan satış siparişi vermenin en büyük sorunudur. Her satıcı özel bir koleksiyon ister. Ancak kimse gerçekten koleksiyonu benzersiz hale getirme sürecine gitmek istemiyor.
Neyse ki, giysilerinizin kişiselleştirilmesi kadar zor olabilir, bu sürecin ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlarsanız aynı şekilde oldukça basittir.

İlk düşünülen nokta…
Piyasa talebi
Sadece onun yararına toptanlarını özelleştiren çok sayıda giyim hizmet sahibi var. Sadece koleksiyonlarının kalabalıkta benzersiz olmasını istiyorlar. Bu tek hedefi koruyarak, toptan satışlarını, hangi renkleri ve stili kullandıklarını tam olarak nasıl kişiselleştirdiklerine inanıyorlardı. Her şeyden önce, kendi kendini tasarlamış kıyafetleri için bir pazar talebi olup olmadığını gözlemlemek veya özen göstermek için çalışmayı bırakırlar. Kabul edelim – evet, insanlar kalabalıkta modaya uygun olmak istiyorlar. Ancak kesinlikle saçma zımbalarda bir palyaço veya tuhaf gibi görünmek istemiyorlar.
Yani, özel yapım kıyafetleri sipariş etmenin en önemli şeylerden biri, bunun için bir pazar talebi olup olmadığını anlamaktır. Hayır ise, kadınların ve erkeklerin üstleri, dipleri ve dış giyim çeşitleri ile birlikte kalmalısınız. Evet ise, bir sonraki adım özel talepleri belirlemektir.
Hedef kitleniz ne istiyor?
Giyim pazarındaki başarı, müşterilerinize neler sunabileceğinizle ilgili değildir; Müşterilerinizin istediği budur. Bu teknik, piyasa talebini yenmenin yanı sıra çok daha fazla satışa neden olan tek yöntemdir.

Bu nedenle, beklentilerinizin sunulan kıyafet çeşitlerinden gerçekten bıktığını anladığınızda, bu insanların ne tür kesin çeşitler üzerinde araştırmak için yeterli zaman ayırmanız gerekir.
Hangi rengi seviyorlar, hangi stilleri spor yapmak istiyorlar, fiyat üzerinde yüksek kaliteli yüksek kalitede mi, yoksa uygun fiyatlı kıyafetler bulmaya çalışıyorlar mı? Tişörtlerinizi birkaç renkle toptan stilize ederseniz veya insanlar sadece düz renkli üstler mi isterseniz harika olurdu.
Bunlar, bireyselleştirilmiş giysilerinizi toptan sipariş etmeden önce yanıt vermeniz gereken çok sayıda endişe. Mağazanızda kimsenin en ucuz fiyata bile almak istemediği bir çeşit çeşitle karşılaşmak istemediğiniz için. İster inanın ister inanmayın, bugünün giysi hizmet sahiplerinin birçoğunun başarısız olmasının en büyük nedeni budur.
Sonuçta, her türlü iş gibi, perakendecilik ve toptan bir niş gibi, başarı için en önemli araştırma. Yaptığınız çok daha fazla araştırma çalışması, piyasa talebini daha iyi anlayacaksınız. Piyasa talebini daha iyi anladığınız gibi, çok daha etkili bir şekilde tedarik edebileceksiniz. Sonunda, tüm girişiminiz inanılmaz derecede karlı olur.
Yani, kendi kıyafetlerinizi nerede şekillendirebileceğinizi sormayın. Tam olarak nasıl yapabileceğinizi sorun. Kişiselleştirme seçimi sunan harika bir yapımcı keşfetmek bu günlerde zor değil. Toptan satışınızı kişiselleştirmek!
Etiketler:
Kendi kıyafetlerinizi tasarlayın
Kendi kıyafetlerinizi nasıl şekillendirirsin
Kendi kıyafetlerini yap
Kendi kıyafetlerimi nerede şekillendirebilirim
Kendi kıyafetlerini nerede şekillendirebilirsin

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Splurge Pazartesi günkü iş kıyafeti raporu: Brienna Vites Dress

Günlük iş kıyafetleri raporlarımız, çeşitli fiyatlarla işe uygun kıyafetler öneriyor.
Vücudum hala yaz olduğunu söylüyor, ama tüccarlar bana düştüğünü söylüyor, bu yüzden tüvitleri getir! Hobbs’tan gelen bu vardiya elbisesi o kadar güzel ki beni yüksek sesle soluktan çıkardı. Kontrast döşeme ile Tüvit üstü, normal siyah kılıfınızın biraz üstünde ve ötesinde bir şey sağlar, ancak yine de sıkıcı takımlarla dolu bir odada iyi karışır. Yaz için beyaz bir blazer eklerdim ve sonbahar/kış için siyah bir topper içine geçerim.
Biraz alışılmadık bir takım elbise inşa etmekle ilgileniyorsanız, koordineli kırpılmış bir ceket de var.
Elbise Hobbs’ta 335 dolar ve 2-14 boyutlarında geliyor.
Karen Millen’den çok daha uygun maliyetli bir alternatif geliyor; 180 $ ‘a satılıyor ve S – L ve XL – 3X’te mevcut.
Bu yazı bağlı kuruluş bağlantılarından oluşur ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar kazanabilir. Çok daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
8.25.22 için iş kıyafeti satışları…
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Neiman Marcus – Satış satışta,% 75’e varan indirim!
Net-a-Porter-7000+ yeni hat eklendi,% 80’e varan indirim!
Nordstrom – Kadınlar İçin 7.000 Yeni Şarkı
Lo & Sons -% 50’ye kadar indirim!
Mercer – StorHehouse Satışı:% 60’a kadar indirim
Loft: Yaz Kuzaklesi: Normal Fiyatlardan% 70’e Kadar İndirim
J.Crew-75 $ kot ve çok daha fazla aşınma stilleri
J.Crew Factory-her şeyden 40-60 dolar; Harcadığınız her 50 $ ‘lık 10 $ indirim

Diğer not satışları:
Buffy-Okula Dönüş Tasarrufları: Yataklarında% 15’e varan indirim
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin
Gençleştirme – Oturma Odası Satışı:% 30’a varan indirim (okuyucular aydınlatmalarını sever)

56 Serbest El Çizilmiş Elementler – Dekorasyonlar

Bu doodle seti 56 element içerir – hepsi elle çizilmiş ve daha sonra vektör nesnelerine dönüştürülmüş yapraklar, tüy, şerit, oklar. Bu setin yardımıyla davetiyeler, el yapımı zanaat ürünleri, web sayfaları, bloglar, logo tasarımı, marka öğeleri oluşturabilecek veya kişiselleştirebileceksiniz. Ayrıca, herhangi bir açıklamanın tasarım projelerini oluştururken yararlı bulabilirsiniz.
Tüm bu çiçekler, yapraklar, afişler elle çizildi.
Alacaksınız: – 56 öğe ile EPS dosyası – 56 PNG dosyası – Şeffaf arka planda kendi dosyasındaki her öğe – 56 jog dosyası – Beyaz arka plandaki her öğe –
56 Serbest elle çizilmiş elementler

0/5 (0 yorum)

Bir Cadılar Bayramı Partisi için Mükemmel 12 $ Korku Dişsiz Tişörtler

12 $ Threadless Cadılar Bayramı T-Shirt

Eminim hepinizin bu Cadılar Bayramı için büyük planlarınız var. Ama bu kolay kısım. Peki ya kostümleriniz? Temelde her şey denendiğinde neden referanslarınız hakkında esprili olmaya çalışıyorsunuz? İşte tüm gecelerin en korkunçlarında giyebileceğiniz bazı orijinal seçenekler. Öngörülemez olun ve ipliksiz Cadılar Bayramı tişörtlerinden birini (veya daha fazlasını) seçin ve bu konuda çok özel bir fiyata, sadece 12 $. Bu tatil sadece bir bahane çünkü temelde bu ince tekstilleri tüm yıl boyunca giyebilirsiniz, bu yüzden paranızı aptal büyük boyutlu tahıl kutularına, sürtük hemşire kostümlerine veya kötü adam maskelerine boşa harcamayın. Burada iş parçacıkları alın!

0/5 (0 yorum)