Özel gününüz için zarif kış gelinlik fikirleri

Özel gününüz için sofistike kışlık gelinlik fikirleri – düğün gününüz hayatınızın geri kalanında hatırladığınız bir an olacak.

Dollygown.com
Büyük bir patlama düğünü olmasanız bile, bu etkinliği planlamak bu pandemi sırasında küçük bir başarı değildir. Bir planınız varsa, süreçte çok daha fazla zevk alacaksınız.

Covid-19 pandemi, yaşamın tüm yönlerini önemli ölçüde etkiledi ve dünyadaki insanları iç mekanda barınmaya zorladı, bu da düğün gibi büyük planlanmış etkinliklerde ayarlamalar yapmayı gösteriyor.

En iyi gelinlik bulmanın yanı sıra, bu kış ne giyeceğinize özel dikkat etmek isteyebilirsiniz. Büyük gününüzün unutulmaz olduğundan emin olmak için bunalmış ve endişelisiniz. Ancak planladığınız gibi, kendiniz için bir parıltı kontrol listesi çizmeyi unutmayın. Sadece sansasyonel bir gelin en iyi düğünü yapar.

Ayrıca bakınız

Sonbahar Moda, Mağaza ve Stil, Kış Moda
Editör Seçimleri: Zarif Sonbahar Botları ŞİMDİ İDDE

Endişelenmeyin, size kusursuz bir düğün görünümü vermek için özel gününüz için sofistike kış gelinlik fikirlerini bir araya getirdik. Ve onları nereden satın alacağınızı bileceksiniz!

NYC gelini, kışlık ceket, gelin ceket, gelin bolero, düğün ceketi, tüy ceketinden düğün ceketi shx0009
V yaka, bohem düğün, uzun kollu gelinlik, boho gelinlik ile tül gelin elbisesi
Merkür – uzun kollu vintage gelinlik, vneck, açık
Farida beyaz dantel uzun kollu maxi elbise
Özel El Yapımı Gelinlik | Sizin için özel olarak dikiz yapacağımız tasarımı seviyorsunuz | Özel yüksek kaliteli kumaş
Asos baskısı sadie plazed daldırma sargı gelinlik içinde
Asos Edition Olivia Floral İşlemeli Maxi Gelinlik
Asos Edition Marie Scatter Sequin Üst Gelinlik
Asos baskısı lisa örtülü kılıf, çiçek süslemeli gelinlik
Her zaman yan fildişi dantel uzun kollu maxi elbise
Tüm biliyorum beyaz dantel uzun kollu maxi elbise

Kahve molası: Cassina sivri ayak parmağı pompası

Evet, bu yanardöner pompalar iş için biraz vahşi – ancak onları gündelik günler için giyip onlarla eğlenirim. Bununla birlikte: aynı şekilde eğlenceli bir bej dokusunda (sahte yılan derisi?) Ve siyah bir patentle geliyorlar. 3 ″ topuk, geleneksel sivri ayak parmağı ve satış seviyorum: pompa 97 $, ancak şimdi 59 $ için satışta. Vince Camuto Cassina Posty Toe Pompası
Bu yazı, bağlı kuruluş bağlantıları içerir ve Corporette® bu yazıdaki bağlantılar aracılığıyla yapılan satın alımlar için komisyonlar yapabilir. Daha fazla ayrıntı için buraya bakın. Desteğiniz için çok teşekkür ederim!
Amazon.com’a ve bağlı sitelere bağlantı vererek ücret almamız için tasarlanmış bir bağlı kuruluş pazarlama programı olan Amazon Services LLC Associates Programına katılıyoruz.
9.23.22 için iş kıyafeti satışları (Favorilerimiz Kalın!):
Ann Taylor – Satın alma işleminizde% 30 indirim (istisnalar geçerlidir).
Amour Vert-Sezon sonu,% 50’ye kadar indirim (ipek bluzlar ve çevre dostu kıyafetler için harika).
Banana Cumhuriyeti-Altı Yıllık Pals & Hanehalkı Etkinliği, Tam fiyat satın alma işleminizde% 40 indirim!
Banana Cumhuriyet Fabrikası-Altı Yıllık Pals & Hanehalkı Etkinliği, Satın Alma% 50 indirim!
J.Crew – Satış Stilleri% 30’luk ek% 30
J.Crew Fabrikası – her şeyden% 50’ye varan indirim; Tüm kotlar 49,95 dolar; Üstler, gömlekler ve ayakkabılar% 15 ek% 15
LOFT – Ücretsiz nakliye kadar% 50 indirim!
M.M. Lafleur -% 80’e kadar tasarruf edin
Neiman Marcus – Son çağrı satışı,% 75’e varan indirim!
Nordstrom – Yaz satışı açık! 9/12 ile% 60’a kadar tasarruf edin
Saks Beşinci Cadde – Tasarımcı Satışı,% 70’e varan indirim!
Victoria’nın Sırrı-1000’li satış stillerinde% 40-70 tasarruf edin

Diğer not satışları:
Buffy – yatak takımlarında% 35’e kadar
Parachute-Son Şans Ürünlerinden% 40’a Kadar Tasarruf edin

Corporette’deki en son yayınlarımızdan bazıları…
Ofis için 12 basit updos

İlaçlarınızı almayı hatırlamanın kolay yolları

Ann Taylor’da iş için ne almalı

İş kıyafeti ilhamı için tercih ettiğiniz TV şovları nelerdir?

İş yerinde size yardımcı olacak harika elma kısayolları

Siyah beyaz görünümünüzü nasıl güncelleyebilirsiniz

Ne giyiyorum:
Beyaz gömlek (burada veya burada) // AQAQ pantolon (burada, burada veya burada bütçe dostu olan bu etiketten daha fazlası) // asos ayakkabıları (burada, burada ve burada benzer) // CHOKER (burada)
Siyah ve beyazın bir karışımı klasik ve inkar edilemez bir şekilde, bu tür kıyafetleri eşleştirerek asla yanlış gidemez. Siyah beyaz iş aramanızı güncellemenin müthiş bir yolu, ilginç dokular ve detaylar eklemek veya eğlenceli ayrıntılarla parçalar giymektir. Bugünün görünümü için, klasik görünüme bir kenar katan bir altın choker ile aksesuarladım. Abartılı geniş alevlenmiş theaqaq pantolon ve kutu pileler kombinasyona yeni bir bakış katıyor. Siyah beyaz bir görünümü güncellemenin bir başka yolu da ipek eşarplarla aksesuarlamak veya benzersiz üstlerle eşleştirilmedir (görüldüğü gibi).
Bakım

< >

JavaScript şu anda bu tarayıcıda devre dışı bırakılmıştır. Bu içeriği görüntülemek için yeniden etkinleştirin.

Ayrıca keyif alabilirsiniz:

Şimdi sahip olmanız gereken gardırop esasları

Şimdi satın almak için eğlenceli bahar elbiseleri

İşte bu yeniyi ne giyeceğiniz…

Sonbahar iş tarzınızı nasıl yükseltebilirsiniz

Bilin.

Haber ve güncellemeler almak için e -posta adresinizle kaydolun.

İlk adı

İlk adı

İlk adı

İlk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone olmak

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Hediye Kılavuzu: BFF

2017 Güncellemesi için: Hala bunların en iyi arkadaşınız için bazı eğlenceli hediye fikirleri olduğunu düşünüyoruz, ancak profesyoneller için en son hediye fikirlerimize de göz atmak isteyebilirsiniz. En iyi arkadaş: Başka bir zor kişi. Bu, genellikle genellikle ne kadar “büyük” bir hediyeye göre değişecektir – ama işte düşündüğüm bazı şeyler. Bayanlar, bu yıl en iyi arkadaşınızın hediyesi için ne alıyorsunuz? Daha önce anneler, miller ve anne benzeri mentorlar için hediyeleri (burada “canlı” Pinterest tahtası ile) ve kocalar, babalar, kardeşler ve arkadaşlar gibi (canlı Pinterest tahtası ile birlikte) hediyeleri ele almıştık. . Önerilerle ilgili tüm ayrıntılar, atlamanın altında… Diğer kılavuzlarda olduğu gibi, nokta veya okuyucularda başka bir şey bulursak en iyi dostum hediye fikirleri için Pinterest panosuna güncellemeye devam edeceğimizi unutmayın. İşte şu: Belli bir yaştan sonra hepsini istediğiniz gibi hissediyorum. Diyorum ki, BFF’nize Nordstrom veya Sephora’ya bir hediye kartı alın ve sonra ikiniz gidip bir gün yapabilirsiniz – farklı ürünler, vb. Deneyebilirsiniz. (Ayrıca hediye kartları için de iyi: iTunes. : Hollywood Avatar’ın tamamen yeni bir saç stiline ihtiyacı var.)

Eğer senin gibiyse, BFF’niz muhtemelen çok meşgul. Onu süslü eller gibi sanal bir kişisel asistan hizmetine başlatın veya Pazar sorun. (Okuyucular, bunlardan herhangi birini denediniz mi? En sevdiğiniz hizmet hangisi?)
Dostlar veya sevdikler için egzersizle ilgili şeyler almak her zaman zordur, çünkü onlara sevinç getirmek istediğinizde onlara yanlışlıkla hakaret etmek istemezsiniz. Yine de: Terli grupları spor salonu için müthiş bir konaklama başlıklı başlık olarak seviyorum (bu da eve giderken ayak işlerini çalıştırırken sevimli görünüyor). Daha büyük hediyeler için, elbette giyilebilir teknolojisini bir fitbit, bazı fitbit mücevherleri, bir classpass aboneliği veya hey, sadece o sualtı eğirme veya barre sınıfı için her ikiniz için de bir sınıf rezervasyonu yapabilirsiniz. … Gerçekten… değil.

Okumak için iyi bir kitap bulmak asla benim sorunum değil – sadece okumak için zaman bulmak. Yine de, BFF’niz önerilere ihtiyaç duyan türse, bu Amy Poehler kitabı müthiş incelemeler alıyor. (Herhangi bir beyin şeker favorisi, bayanlar? Sophie Kinsella’nın daha yeni kitaplarından birini beğendim, numaranızı aldım…)
Belki arkadaşın kahveyi sever… belki de bardaklarında daha güçlü bir şey vardır. Her iki durumda da, bu BPA içermeyen bardak (aynı zamanda mikrodalga, dondurucu ve bulaşık makinesi güvenli) harika görünüyor. (Ben de BFF’ler için ister kendiniz olsun, Anne Taintor şeylerinin önemli bir hayranıyım.)
Konuk posterinin Kanye East’in kadınlar için mücevher alacağı konusundaki rehberine erteliyorum, ancak şunu söyleyeceğim: Bu küpeler, (burada tahmin etmek), süslenmemiş altın ağır tür bir kadın kabul etmek için muhteşem görünüyor.

Bayanlar, bu yıl en iyi dostunuz için ne alıyorsunuz? Geçmişte gerçekten harika bir hediye olan ne aldın? Amazon.com ve bağlı sitelere bağlantı vererek ücret kazanmamız için bir araç sağlamak için tasarlanmış bir bağlı kuruluş reklam programı olan Amazon Services LLC Associates Programına katılıyoruz.