5 Kareena Kapoor Düğün Etkinliği Fikirleri Alabiliriz

Kesinlikle kişisel bir olay olsa da, Pataudi’nin titiz nawab, Saif Ali Khan düğümü 16 Ekim 2012’de Bollywood Kareena Kapoor’un ikonik divası ile bağladı. Beklendiği gibi, düğün etkinliği, deklanşörler ve ülkenin moda tutkunları için gerçek bir regal ve aynı zamanda cezalandırıcı bir olaydı.
[Ayrıca oku: Kareena Kapoor Saç Modelleri]

Farklı Düğün Etkinliği Törenlerinde Kareena Kapoor Fashion’a bir göz atalım
Saga’nın en iyi şekilde tuttuğu ve sadece yakın arkadaşlar etkinliği, moda muhteşem ihtişamının kitlesini (okuma: kareena kapoor düğün etkinliği), şöhretin yanı sıra potansiyel olarak “ooh” ve “aah” yı aldatmadı. Gelin üzerinde.
Sangeet Night’ın şehvetli destanı
Sangeet gecesi için gelin, altın bir bluz ve büyük bir tıknaz altın kolye ile standart bir turuncu lehenga giydi. Moda dünyasındaki en iyi arkadaşı Manish Malhotra, iyi bir arkadaş için sevginin dahice yenilikçi bir zihinle tanıştığını gösterdi. Ancak Kareena Kapoor Düğün Etkinlik Elbise’ye göz atmanız gerekiyor!

Kayıt Defteri Evliliğinin Sessiz Bölümü
Her iki aile de görülmesi için çok fazla bolca olmayan bir düğün etkinliğini kabul etmişti. Bu yüzden sabahları Damad’ın Posh Bandra evinde temel bir kayıt şirketi düğün etkinliği meydana geldi. Gelin, çevre dostu Salwar Kurta’nın yanı sıra kırmızı Dupatta’nın da altınla işlemeli olduğu gibi görünüyordu. Basit, şehvetli ve şık, D-Day’de giyilen Kareena Kapoor düğün etkinlik elbisesine kıyasla aynı için uygun tek etiket olabilir.

Akşam yemin alışverişi
O akşam, kraliyet prensi ve küçük hanımı Colaba’daki Tac Mahal Sarayı’nda yemin etti. Kareena Kapoor moda ve Kareena Kapoor’un evlilik görünümü bizi “oh-Lord-Bless-HER!” O gece de.

Yaşlı ve Standart Turuncu Lehenga, kayınvalidesi 1962’de Niquah için giydiği altınla işlenmiş olarak spor yapmak. Tasarımcı Ritu Kumar süsledi, restore edildi ve turuncu lehengA- Popüler Kareena Kapoor Düğün Etkinliği Lehenga. Daha sonra Manish Malhotra tarafından tasarlanan bir bordo dupatta ile eşleştirilmiş bir bordo süslenmiş ghagra haline geldi.

1. 3 aptal
Ritu Kumar, kahverengimsi pembe choli ile muhteşem bir turuncu anarkali tarzı ghagra ve pembemsi bir dupatta ile işlemeli tasarladı. Bunu eşleştirerek, Polki, Zori gibi aksesuarları ve bir “kask” vardı !! Kareena’nın yanı sıra ilginç, asosyal ama şık düğün etkinliği elbisesi hakkında konuşun! Kusursuz altın portakal makyajıydı.
[Ayrıca oku: Kareena Kapoor dergisi kapağı görünüyor]

2. Kambakth Ishq
Bu filmin ilginç, şehvetli ve cinsiyetçi büyüleyici bir komedi olabileceği kadar, Kareena’nın dolabı, standart etnik kıyafetlerin zorluğunda cesur bir topluluktu. Aki Narula tarafından üretilen çağdaş temalı gelin numarası, cesur bir brokar bikini bluzundan, orta riffli bir Lehenga’nın yanı sıra, yokluğunda göze çarpan bir dupatta bizi inandırdı. Stereotipleri kırmak istiyorsanız, Diva’nın ruhunuzu yönlendirmesine izin verin!

3. Omkara
Birisi son derece temel ama sevimli seksi bir standart düğün istiyorsa, Kareena’nın bu düğün etkinliği sahnesi büyük ölçüde motivasyonel olabilir. Ağır altın mücevherleri ve en iyi Hint gelin makyajlı normal rustik kadın için uygun temel bir kırmızı saree dökülmüş, Dolly Alhuwalia bize rustik cazibenin bile şehvetli olabileceğini gösterdi.

[SC: Mediad]
4. Birincil Prem Ki Diwani Hoon
Suraj Barjataya’nın filmi gişede bir hit olmayabilir, ancak kadın aktörün düğün etkinliği sahnesi büyük bir hit oldu. Manish Malhotra, rüya gören zarif bir leylak web Lehenga’nın yanı sıra parlak baubles’da normal Miss Goody Two Shoes karakterini yarattı. Atasözü iyi kızlar için, bu görünümden ilham alırsanız büyük gününüz düzgün olabilir.

5. Dosti
Bu Suneel Darshan filmi, Kareena’yı gerçek divaya benzetti, karakterini sıkıntılı bir küçük kızlık gibi, görünürde hiçbir beyaz şövalye olmadan yatıştırdı. Mükemmel altın Zori, choli, büyüleyici turuncu kırmızı lehenga ve spor yaptığı seksi açıklama mücevherleri ile sınırlı ve büyüledi.

Gelin avatarındaki kareena kapoor etnik elbiselerinden hangisinin gerçek ve ekranda size en çok vurduğunu anlayalım. Düğününüz için Kareena Kapoor gibi elbiseyi mi istiyorsunuz? Bilmek istediğimiz şey!

3 Yüz, dudaklar ve akne

ovma için çok yararlı doğal ve ev yapımı şeker ovma tarifleri, haftada en az iki kez, parlak ve daha genç ciltler için en iyi yöntemdir. Pazar yerinde sunulan hiç bitmeyen ovma seçenekleri zihninize çarpabilir ve bir karara varmak bir mücadele olabilir. Mağazadaki her seçime ‘hayır’ diyoruz, çünkü en iyi seçim kendi mutfağınızda sunuluyor. Tercih ettiğiniz tatlandırıcı – şeker hakkında konuşuyoruz.
Şeker ovma nedir?:
Şeker ovma, toz veya yarı-sıvı formda kullanılan ev yapımı ovmadır. Temel bileşen şekerdir ve aynı zamanda limon, zerdeçal, artan su, hindistancevizi yağı ve sahip olduğunuz gibi diğer doğal ve basit mutfak alanı bileşenleri ile yaygın olarak zenginleştirilmiştir.

Neden şeker ovma iyi?:
Herhangi bir tür ovma yerine bir şeker ovma kullanmanın ilk nedeni,% 100 doğal ve ev yapımı ve dolayısıyla kimyasal içermeyen olduğu son derece gerçektir. Cildi dikkatlice pul pul döker ve ölü cilt hücrelerini ortadan kaldırırlar, sizi daha yumuşak ve daha pürüzsüz bir ciltle bırakırlar. Çok hassas bir cilde sahip olanlar için bile, bir şeker ovma, cildinize en azına zarar vermeyeceği, cızırtılı veya sinirli hale getirmeyeceği için en iyi seçim olacaktır.
Sugar ovma nasıl çalışır?
Şeker ovma, dediği gibi, pul pul dökmek, yumuşatmak ve cildi tazelemek için en doğal yöntemdir. Doğal bir tatlandırıcı olmak, tamamen doğal çekicilik rejimimize karışır. İnce yapı, gözenekleri tıkayabilecek herhangi bir zararlı kalıntı bırakmadan pul pul dökülür. Nemlendirici özellikleri, cildin kurutulmasını durduran ek bir avantajdır. Kışlar sırasında çatlak dudakları düzeltmek için çocuklarda bile bu fırçalama kullanılabilir.
İşte ev yapımı DIY şeker ovma tariflerinin listesi:
1. Limon Şeker Ovma:
İçindekiler:

1 çay kaşığı şeker

Yarım limon suyu

Nasıl yapılır:
Bir Çin yemeğinde şekeri ve limon suyunu şeker yumuşayana kadar karıştırın. Ancak şekeri tamamen zayıflatmayın.

Nasıl kullanılır:
Parmak uçlarınızla, bu karışımla anlaşmanızla masaj yapın, hareketleri dairesel tutun.

5 dakika devam edin.

Sıradan su ile durulayın.

En iyi şekilde yararlanın: Bu ovma, yağlı ciltlerde kullanılacak en iyidir.

2. Hindistan cevizi yağı şekeri ovma:
İçindekiler:

3. Nane şekeri ovma:
İçindekiler:
Beş damla nane gerekli yağ

TSP şekeri

Nasıl yapılır:
İkisini kuru bir Çin yemeğinde karıştırın

Nasıl kullanılır:
Parmak uçlarınızla, şeker tamamen çözünene kadar bu karışımı anlaşmanızla ovalayın.

Daha sonra nazik bir yüz yıkama ile yıkayın.

En iyisi için kullanın: tipik ila kuru cilt.

Şeker ovma faydaları:
Şeker ovma cildinizi kuru çevirmez, gerçekte alfa-hidroksi zengindir, cildi aynı anda nemlendirirken eksfoliye olan bir bileşiktir.

Şeker ovma, gözenekleri akne ile sonuçlanan ve kırılmalara neden olan çok sayıda tuz ovma gibi tıklamaz.

Bu ev yapımı fırçalar aşındırıcı değildir Doğada düzenli olarak kullanılabilir.

1. Yüz için şeker ovma:
Nasıl kullanılır:
Cilt tipinize uyan her türlü şeker ovma yapın.

5 dakika veya şeker taneleri cildinizde çözünene kadar dairesel hareketle hafifçe masaj yapın.

Sıradan su ile durulayın.

İpuçları: Şeker tanelerinin yarı parçalanmış olduğundan emin olun, karışımı yüzünüze götürdüğünüzde belirtin.
[SC: Mediad]
2. Dudaklar için şeker ovma:
Nasıl kullanılır:
Dudaklar için en iyi şeker ovma şeker ve limon ovma.

Ovma, yukarıda önerildiği gibi yapın, ayrıca dudaklarınıza yanı sıra hareketin yanı sıra uygulayın.

Beş dakika sonra durulayın.

İpuçları: Aynı şekilde bu çözeltiye birkaç damla artan su ekleyebilirsiniz.
Not: Dudaklarınızı ovarken lütfen ek nazik olun.

3. Akne için şeker ovma:
Nasıl kullanılır:
Balın yanı sıra limonlu bir şeker ovma kullanın.

Bir Q-Tip ile bu ovma zit fikrine uygulayın. 20 dakika bırakın.

Sıradan suyla yıkayın.

İpuçları: Bunu bir hafta boyunca düzenli olarak uygulayın, akne ve skar hiçbir zaman yok olur.
Not: Ön günlerde biraz acı çekebilir. sadece biraz.

Şeker ovma yan etkileri:
Aslında bir şeker ovmanın yan etkisi yoktur. Bir şeker ovma, cildinize sunacak ve güzelliğinize katkıda bulunacak hiçbir şey yoktur.
Şeker ovma için önlem
Bir şeker ovmanın yan etkileri olmasa da, her türlü olumsuz sonuç önlemek için önlemlere uymayı alabilirsiniz:

Son derece büyük şeker taneleri kullanmayın. Şeker tanelerini cilde götürmeden önce, çözülmeye başladığından emin olun, yanı sıra cildini dakika yırtılmasından kurtarmak için kenarlar yuvarlandı.

Bölünmüş ciltte şeker ovmanın sitrik bir kombinasyonunu kullanmayın, aksi takdirde sokar.

Şeker ovma, diğer ürünleri entegre ederek yapılır. Cildinizin bu malzemelerin herhangi bir türüne alerjisi olmadığından emin olun.

Bir şeker ovma, bu nedenle her türlü ovma, haftada iki kez çok daha fazla kullanmayın.

Nemurizi ile ovma işlemini takip edinnull

Ekose için deli

“Ekose Çılgın”, bu tatil sezonunda takıntım ve ekose ve tartan parçalarına olan sevgim konusunda bir eksikliktir. Şenlikli ekose baskıların bana Noel’i nasıl hatırlatmasına yardımcı olamıyorum. Noel hakkında konuşurken, 6 gün uzakta… günler çok hızlı gidiyor! Eğer son dakika alışverişçilerinin bir parçasıysanız, ekose ve tartan kesinlikle müthiş bir tatil hediyesi yapacak. En sevdiğim ekose hediyelerden bazılarını (burada) ve son dakika hediye fikirlerini (burada) yuvarladım.
Bu Steward ekose etek ilk görüşte seviyor ve ellerimi bu jcrew eteğine almak için sabırsızlanıyordum. Uyum inanılmaz ve ben onu mükemmel bir tatil partisi etek yapan flouncy ve kadınsı dokunuşu seviyorum. Awhite düğmesi ile eşleştirdim gömlek ve abow boyun tiefor eklendi bir şenlik hissi. Kırmızı katın eklenmesi, Steward ekose eteğini ortaya çıkarmaya yardımcı olur.
Ne giyiyorum:
Ekose etek (% 40 indirim + burada tamamen ücretsiz gönderim, bu deseni burada seviyorum) // beyaz tişört (burada) // yay boyun kravat (burada, burada seviyorum) // ayakkabılar (burada, burada bütçe dostu/burada) // ceket (eski, bunu burada, burada ve burada deneyin) // küpeler (eski, bunu burada ve burada deneyin)
Bakım

< >

JavaScript şu anda bu tarayıcıda devre dışı bırakılmıştır. Bu içeriği görüntülemek için yeniden etkinleştirin.

Ayrıca keyif alabilirsiniz:

Deri şortları nasıl ekleyebilirsiniz…

Yüksek Belli çan tabanlı kot nasıl giyilir

Bahar renkleri denemekten heyecan duyuyorum…

Şimdi giymek için ideal kış sezonu kıyafeti

Bilin.

Haber ve güncellemeler almak için e -posta adresinizle kaydolun.

İlk adı

İlk adı

İlk adı

İlk adı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

Soyadı

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

E -posta adresi

Abone olmak

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Absolute Street Style Show Stealers: Kangana Ranaut ve Tapsee Pannu

Bollywood her geçen gün daha şıklaşıyor. Ünlüler, değerli görünümleri bir araya getirmek için gerçek bir çaba sarf ederken, sadece arka arkaya wowness ile doludur.
Street Style Lookbook’un en son eki, Bollywood’un güç dolu performansları ve güçlü ekran varlığı ile tanınan en güçlü iki aktris tarafından taşınan iki görünümdür.

Kangana Ranaut
Tişörtler yeni sıcak hale geldiğinde, Kangana trendini kendi cesur ve çarpıcı bir şekilde bingledi. Tannu Weds Manu yıldızı, havaalanında devam eden bir flaş akışı ile alındı.
Kaynak: Instagram.comcredit, kadın siyah deri pantolonunu bir çift giydi. Bir nerdy retro kız baskısından övünen Luxe uluslararası marka Gucci’den alınan tee, Kangana’ya fab görünüyordu.
Sabitleri: Bir çift siyah bot ve siyah ton geri döndü, Kangana havaalanını siyah bir tote ile mühürledi. Düzenli üflenmiş bukleleri sokak tarzına büyük bir drama ekledi.

[SC: Mediad]
Taapsee Pannu
Taapsee Pannu, en son lekelenmesiyle bizi tam bir sürprizle aldı.

Bir Khadi takım elbise ve yay kafa bandında takım olan Taapsee, çok zekâya yayıldı.
Stilist Devika, aksi takdirde güçlü bir şekilde giyinmiş Muse, gevşek bir şekilde uygun mavi ve beyaz çizgili khadi kıyafeti giydi. Little Things Studio’dan alınan takım elbise, rahat bir tesisin giymesi gereken her şeydir.

Kaynak: Instagram.com/taapseewhile Blazer bir çan manşeti spor yaptı, yüksek bel alevli pantolon bir bağ kemeriyle övündü. Devika elbiseyi Hint basılı kırpılmış yelek ile eşleştirdi.
Pembe baskılı kafa bandı, taapsee tarafından giyilen bu görünümde showstopper öğesini çaldı. Kadın görünümünü bir çift beyaz mokasen ve doğal parlak yüzüyle mühürledi.

Sevgililer Tarihi için En İyi Shapewear

nasıl seçilir Son iki yılda, biz ve arkadaşlarımız Sevgililer Günü’nü farklı şekillerde kutluyoruz, işyeri yemekleri ve evde sarılmak, Netflix’i en iyi şekilde zevk almalıyız. Aslında bir restoranda akşam yemeği yiyerek veya eşimizle gece manzarasının tadını çıkararak kutlamamız gereken tarih gecesi planlayın.

Fotoğraf: @juliesfi
Ancak Valentine 2022 için, umarım önceden rezervasyon yapmak iyi bir fikirdir, vesileyle ya da sıcak bir Sevgililer tarihi için giymek istediğiniz Sevgililer Günü kıyafetlerini beyin fırtınası yapmaya başlamadan bahsetmiyorum bile Düğününüzü kutluyorum. Ya da sadece Bekar’ın hayatını en iyi arkadaşlarınızla yaşamak, giydiğiniz her şeyde rahat hissetmeniz gerekir.

Fotoğraf @ines.heli
Hepimizin günlük için tamamlayıcı kıyafetleri olabilir, örneğin: zarif braletler, kesintisiz külot, spor sütyen. Ancak ekstra destek istediğinizde veya her şey pürüzsüz bir şekilde ilerlediğiniz an için, kadınlar için en iyi shapewear tüm farkı yaratabilir. Giyebileceğinizi düşündüğünüz şeyle kısıtlanmış hissetmek kolaydır, çünkü doğru bir şeyin olmadığına inanıyorsunuz.

Bununla birlikte, vücudunuzu sizi şehvetli hissettiren bir şeye dahil etme fikrini atmadan önce, bazı modaya uygun sevgililer tarihi hakkında konuşalım, sizi destekleyen ve sizi çok daha iyi hissettiren ideal iç çamaşırı ile görünür.

Ve bu sefer tüm shapewear parçaları sizi Shapewear ve Bodysuit için yüksek kaliteli ve en iyi tasarıma sahip en büyük çevrimiçi özel tüccar olan Shapellx.com’a getirildi. Bunun yanı sıra, Shapewear için alışveriş kullanan markanın yanı sıra, bel eğitmenleri için geniş koleksiyon ürünleri ve artı boyutu için en iyi vücut şekillendiricisi var.

Ayrıca bakınız

Erkek Moda, Mağaza ve Stil
Dalış saati nedir? o nasıl çalışır?

Powerconceal ™ Alçak Gemi Kum Saati
Ayrıca, sahip olduğunuz vücutla istediğiniz vücudu ve stili nasıl yaratabileceğinizi göstermek için size bu markadan favorimiz de vereceğiz. Artık bir Sevgililer tarihinde şeffaf bir elbise düşünemeseniz de, bir imza kıyafetinin bir parçası olduğunda kesinlikle daha fazla düşünürsünüz.

Shapewear stil hack’leri ile, düşündüğünüzü her yerde giyebileceğiniz bir kıyafetin bir parçası olarak sadece bir kapak olarak yapabilirsiniz, ayrıca bu shapewear öncesi ve sonra ekstra destekten hızlı bir şekilde güven edebilirsiniz. Aşağıdaki resme tıklayarak alışveriş bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

AirsLim® Tam Vücut Karın Kontrolü Shapewear
Coresculpt ™ ayarlanabilir kasık popo kaldırma shapewear
Coresculpt ™ Fermuar Kasık Bodysuit Şeytan
Neosweat® karın bağlayıcı alt bel destek kemeri