T-Shirt Fabrikası’ndan

İndir için Ücretsiz Vector Rose T-Shirt Fabrikasından İndirilecek Tamamen Ücretsiz Vektör Rose
Bahar, çiçekler ve her şeyi neşeli sembolize eden tamamen ücretsiz bir vektör yüklememiz harika bir fikir olacağını düşündük. Doğru, güller tam olarak bahar çiçekleri değildir, ancak bunun oradaki tüm vektör sanat insanları için müthiş bir sürpriz olarak gelmesi gerektiğini düşünüyoruz. Güllü bir dövmeyi sevmez miydin? Git ve dövme sanatçınıza gösterin ve hayalinizi gerçekleştirin!
Bu tamamen ücretsiz vektör gülü aşk kartları ve hatta dövme baskıları için kullanılabilir. Bu havalı olmaz mıydı? Bunun da harika olduğunu düşünüyorsanız, web sitemizin Freebies bölümüne gidebilir ve tamamen ücretsiz vektörümüzü tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
İndirmek için aşağıdaki resme tıklayın:
:

0/5 (0 yorum)

Ücretsiz Inky PSD fırçaları

Photoshop fırçaları, tasarımlarınıza doku eklemenin en kolay ve en hızlı yollarından biridir. Bu 26 PSD fırça seti, doğal olarak fırçalanmış bir kenara ihtiyaç duyan herhangi bir proje için müthiş çalışacaktır.
Black India Ink kullanılarak oluşturuldu, daha sonra Photoshop’taki herhangi bir projeye uyacak şekilde 600 DPI’da tarandı.
CC sürüm fırça boyutları 1032px (küçük leke) ile 3436px (en uzun strok) arasında değişir. CS4 sürüm fırça boyutları 1032px (küçük leke) ile 2454px (en uzun strok) arasında değişir. CS4 ne yazık ki farklı boyut sınırlamalarına sahiptir.
İndirilir: 1 Photoshop CC Abr Dosyası ve 1 Photoshop CS4 ABR DOSYA
Photoshop için ücretsiz mürekkep fırçaları

1.8/5 (4 inceleme)

Kişisel Etiket Giysileri ile Bigshot olun

Kişisel Etiket Giysileri ile Bigshot Olun
07/11/2015, Alanic Global tarafından yayınlandı
Bugün, sadece harika bir hayata sahip olmak yeterli değildir; Daha çok harika bir yaşam tarzına sahip olmakla ilgili. Çağdaş yaşam kalıplarımız bizi sosyal olmayı, aynı zamanda moda gibi harika görünmesini sağlıyor. Yani, giydiğimiz yöntem göründüğümüz yöntemdir. Kuşkusuz, kıyafetler hayatımızda harika bir değer getiriyor. Sadece çevremizdeki mağazalar değil, aynı zamanda kıyafetler sunan internet siteleri ve aksesuarlar büyük hitlerdir. Bu pazarın adil bir kısmı kişisel etiket giysiler üreticileri tarafından yönetilmektedir.

Kişisel etiketlerle şanslı olun
Şimdi, kişisel etiket giyim üreticilerinin giysi fuarını kazanmasının arkasında birden fazla neden var. Öncelikle, en başta, farklı kategorilerde çok çeşitli giysiler sunarlar. En çağdaş teknolojilerde uyarlanmış olan bu kıyafetler, modada şık ve kalitede yüksektir. İkincisi, üreticilerin marka değerini anlamaları, müşterilerinin piyasada harika bir ortam elde etmelerine yardımcı olmak için Seviye 1 PR hizmetleri sunmalarını sağlar. Dahası, bu yapım evlerinin çoğu, markalarını Vogue, Marie-Claire, stil, Ocean Drive dergileri gibi dünyanın en iyi yayınlarından birkaçını diğerleri arasında koydu. Dolayısıyla, markalar halkın halka açık olduğu için, bunların piyasada büyük bir talebi olmayacak. Şimdi, bu PR danışmanlığını karşılayan küçük işletme sahibiyseniz, sizin için zor olacağına, o zaman rahatlayın! Üreticiler, size maksimum ticaret desteği sağlamak için minimum maliyetle sunulan pazarlama tavsiyelerini yaptı.

Özel etiket eklentileri
Ayrıca, bu üretim işletmeleri, özellikle kişisel etiket üreticileri Üreticileri ABD’nin yanı sıra Avrupa pazarlarını, mükemmel sevkiyat kayıtlarını, değiştiren moda kalıplarına ve yıllarca süren deneyime bakmak için eğitimli operatörleri kapsamlı bir şekilde anlıyor. Yani, bir giysi perakendecisi olarak bu üreticilere güvenebilir ve işletmenize bir yürüyüş sağlayabilirsiniz.
Herkes için özel etiket
Özel seviye giysiler, eskizlerini, desenlerini ve benzersiz bir yaratılış için hammaddelerini bir araya getiren moda profesyonelleri tarafından haftalarca tasarlanmıştır. Bir başlangıç ​​veya küçük işletme sahibi için, kişisel etiketlerle bağlantı kurmak için masraf faktörü en büyük faktördür. Bununla birlikte, toptan kişisel etiket markaları genellikle dünyanın dört bir yanındaki müşterilerden toplu sipariş alır ve bu da üretim giderini azaltır ve sonuç olarak perakendeciler için daha ucuz hale getirir. Şimdi, bankayı kırmadan, perakendeciler veya mağaza sahipleri işlerini kişisel etiket kıyafetleriyle bir sonraki seviyeye taşıyabilir.
Etiketler:
Özel Etiket Giyim Üreticileri
Özel Etiket Giysileri
Özel Etiket Giysleri Üreticisi
Özel Etiket Giysleri Üreticiler
ABD’de özel etiket giysileri üreticileri
Özel Etiket Giysleri Üreticileri ABD
Özel Etiket Giysileri ABD

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Yoga Giysileri Homebound Fiziksel Fitness Rutini

Yoga Giysileri Homebound fiziksel uygunluk rutini için en iyi
21/04/2020, Alanic Global tarafından yayınlandı
A Şekli beden, zihin ve ruh kesinlikle sağlıklı bir yaşam tarzına neden olabilir. Bu nedenle, dikkatli olmanın yanı sıra dikkatli olmanın yanı sıra dikkatli olmanızı sağlamak için evlerde farklı egzersiz rutini geliştirmeleri yönteminiz çok önemlidir. Yoga, bu durumda kesinlikle bir kurtarıcıdır, çünkü bir özelliğin iç varlığa dokunmasını ve kendi içinde bir denge üretmesini sağlar.

Bu nedenle bu durumda, doğru giysiler gereklidir. Tüccarlar, giysi ihtiyaçları için önde gelen yoga giysiler üreticisinden biriyle iletişime geçebilirler. Bu arada, aşağıdaki blogdaki yoga kıyafetlerinin özellikleri hakkında çok daha fazla şey anlamak için kontrol edelim.
Katı ko-
Monokromatikte elbiseyi seviyorsanız, koord parçaları sizin için mükemmel bir varyanttır. Sadece siyahları, yeşillikleri, grileri ve hatta kırmızıları arayın. Renkleri günlük egzersiz rutininize entegre etmek için en iyisi vardır.

Spunky Sports Sütyen
Sıcak yoga, tüm ideal nedenlerden dolayı şimdi bir idealdir. Sadece bir çift uyum aksanlı spor sütyenle kullanılabilecek bir çift ter uyandırıcı tozluk seçebilirsiniz. Bunlar size sıcak yoga oturumunuzu rahat ve eğlenceyi çevirmek için yeterli nefes alabilirlik sağlayacaktır!
Baskı Galore
Baskılar, stili kıyafetinize emmek için en iyisidir. Minimalist baskıları seçebilir veya kesinlikle zihninizi söyleyecek büyük, parlak ve güçlü desenlerle kalabilirsiniz. Sıkıcı bir şey olan çeşitli baskılarla arama yapabilirsiniz. Gerçekte aynı şekilde siyah ve beyaz baskılı yoga kıyafetlerini keşfedebilirsiniz.

Vintage Love
Vintage giysi parçaları için bir tutkunuz varsa, blok renklerini ve hatta kıyafetinizi kesinlikle azaltacak vintage baskıları aramaya teşvik ederiz. Gerçekte yüksek bel tozlukları, vintage stilini günlük yoga kıyafetinize entegre etmek için harika bir yöntemdir.
Egzersiz giysilerinin en iyi çeşidine yatırım yapmak isteyen işletme sahipleri, önde gelen fiziksel uygunluk giysileri üreticisinden biriyle iletişime geçebilir. Her zaman genişleyen giysiler koleksiyonuyla arama yapmanın yanı sıra mağazanıza dahil etmek istediğiniz parçaları seçin. Yardım ekibine bir posta bırakarak toplu ihtiyaçları belirtin.

Etiketler:
fitness giyim üreticileri
fitness giysiler üreticisi
Spor Salonu Giysleri Üreticileri
markasız fitness merkezi giysiler toptan
toptan fitness merkezi kıyafetleri
toptan yoga kıyafetleri
Yoga Fiziksel Fitness Giyim Üreticileri
Yoga Giyim Üreticileri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Arka plan gibi ücretsiz vektör!

Haya! Grafik projeleriniz için arka plan dosyalarına ihtiyacınız olabilir. Arka plan görüntüleri tasarımınızın cazibesini artırabilir. Adobe Illustrator’da veya web siteniz için diğer benzer programlarda oluşturulan arka plan resimlerini kullanabilir ve şu anda çok moda olan belirgin, özel bir ‘vektör görünümüne’ sahip olabilirsiniz. Tipik olarak arka plan grafiklerinin bir parçası olarak parlak görünümlü çizimler veya yine dijital bir görünümle çeşitli dekoratif elementlerin kolajları kullanırlar. Sitenize özel bir kişilik ve karakter iletmek istiyorsanız, çizim stili ve orijinal konusu şaşırtıcı olan bir illüstrasyon doğru bir şekilde yerleştirmek yeterlidir. Arka planda öne çıkmayı seçtiğiniz görüntü çok önemlidir. Her şey yaratıcılığınıza bağlı!
Çok sayıda Vector Resources web sitesinden bazı iyi ücretsiz vektör arka planları aradım. Umarım bu tasarımları beğenirsiniz!
Arka plan gibi ücretsiz vektör!
Buradan indirin!
Ücretsiz VectorsFree VectorsFree VectorsDownload BURADA!
Ücretsiz vektörler buraya yük
Ücretsiz vektörler
Buradan indirin!
Ücretsiz vektörler buraya yük
Ücretsiz VectorsFree VectorsDownload buraya yük
Ücretsiz vektörler burada yük!
Ücretsiz vektörler burada yük!
Ücretsiz VectorsFree VectorsFree VectorsFree VectorsFree VectorsFree VectorsDown yük!

0/5 (0 yorum)

Savaş giyim tişört hattı – Kemik için fakir!

Kemiğe fakir görünmek ister misiniz? Giysilerinizin dayanıklılığın yanı sıra pratik olmasını mı istiyorsunuz?
Warriorwear Sports Costumelet’in onunla anlaşması, bunun gibi çok sayıda marka var, ancak birkaçı dayanıklılık söz konusu olduğunda zamanın testine gerçekten dayanabilir. İnternet kataloğundaki kıyafetler, aynı zamanda sert ve ciddi bir savaşçı olarak görünmek için potansiyel olabilecek bir önsöz hissini korur.
Warriorwear t-shirtit, kıyafetlerin zihniyetin büyümesine yardımcı olduğu kanıtlandı. Giydiğiniz kıyafetler görünüşünüz için son derece önemlidir. Bir Romen, özellikle kıyafetlerle ilgilidir. Romenler kıyafetlerin adamı yaptığını belirtiyor. Belki de bu doğrudur, belki de öyle değil, ama buna inanırsak, buna inanırsak, içinde bazı gerçeklik görüyoruz.
Warriorwear t-shirtlet’in gerçek bir savaşçı alması. Birçok savaşçı savaş giyim tişört hattından kıyafetler kullanıyorlar ve oğlan havalı oldular! Bırakın bazı isimler çıkarın: Mac Danzig, Heath Herring, Brock Lesnar, Jens Pulver. Seni ikna ettik mi?
Warriorwear t-shirtwe, savaşçı kıyafetlerine mükemmel bir güvenimize sahip olduğumuzu, onlarla çalışmaktan son derece gurur duydukları gerçeğiyle ilgili olarak ekleyebilir!

0/5 (0 yorum)

Sanat Tasarımları Bir Silah Olarak Tasarım – Spanky

Gökkuşağının sonunda bir tencere altın olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında değil. Spanky’nin sanat eseri seni bekliyor. O ’04 ve Bangkok, Tayland’dan gelen serbest bir illüstratör. Yakından dikkat ederseniz veya sadece eğitimli bir gözünüz varsa, yaratılışını etkileyen Asya özelliklerini ve stillerini göreceksiniz. Çok renkli bir sonuçla karmaşık teknikler kullanır, ancak asla kaba veya üstte. Bu sadece bu sanat tasarımlarının arkasındaki detaylar ve fikir hakkında çok daha fazla merak uyandırıyor. Onu Behance’de kontrol edebilirsiniz. Ama işte bir kısayol:

NationPumpkin Pompasının Art DesignTank teorisi
Tomyum
0/5 (0 yorum)

Şimdi İndirilecek Top 12 Ücretsiz Sonbahar Deseni

Şimdi İndirilecek Top 12 Ücretsiz Sonbahar Deseni
Yazlar sona erdikten sonra tam olarak ne kadar garip, zihnimiz doğrudan sonbahar olaylarına atlıyor ve bazı durumlarda Şükran Günü’nün yanı sıra Cadılar Bayramı’nın yanı sıra. Dünyada nerede olursanız olun, bir tüketici topluluğunda çevrimiçi iseniz, kendinizi bu tatillerden birini veya her ikisini için planlamayı keşfedeceksiniz. Eylül olduğu için çok uzak görünebilirler, ancak zamanın tam olarak nasıl uçtuğunu anlıyorsunuz.
Onlar da eğlenceli ve ev bağı için büyük bir şans, bu yüzden buna göre temalı ne olursa olsun program. Buraya geldiğimiz yer.
Hem bu etkinlikler hem de özel afişler, düzenlenebilir desenler, satış etiketleri, simgeler ve aynı zamanda tüm sonbahar temalı pazarlama materyalleri için ücretsiz olarak indirebileceğiniz en iyi dijital kaynaklarla mümkün olduğunca çok seçeneği bir araya getireceğiz. İllüstrasyonlar.
Bu diziye, ‘Endüstriyel Kullanım için Ücretsiz Atıf için Ücretsiz’ lisansı içinde ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve oynayabileceğiniz bazı sevimli sonbahar desenleriyle başlayalım. İndirme kaynağına yönlendirmek için aşağıdaki resimlere tıklayın.

Her zaman olduğu gibi, yorumlarınızı ipuçlarının yanı sıra geri bildirimlerle de bırakın. Mutlu sonbahar, herkes!

0/5 (0 yorum)

İlham verici grafikler – Siyah Beyaz Tasarımlar

Bugün retro bir vibe geldiğini hissediyorum, eski sanatı ve ham, gerçek yaratıcılığını özlüyorum çünkü bazı eski 30’ların filmlerini arayacağımdan şüpheleniyorum.
Bu nedenle, karmaşıklığın parlak renklerde güvenmediğini veya oturmadığını doğrulayan bazı siyah beyaz tasarımlar seçtim. Behance, Teefury, Society6 ve Youthedesigner bugünün acımasız hayal güçleri kaynaklarıdır. Bu sanat eserleri çeşitli çizim yöntemlerinin sonuçlarıdır: kalem ve mürekkep, karışık ortam çizimleri, suluboya veya çizik tahtası. Herkese sanat dolu bir hafta sonu geçirin!
İlham verici grafikler – Siyah beyaz tasarımlar!
Teefury – Lotus Warriorbrahmsbutterflygirlstripe şarj

0/5 (0 yorum)