El çantalarınızı ve kıyafetlerinizi eşleştirmek için hızlı bir rehber

Çantalarınızı ve kıyafetlerinizi eşleştirmek için hızlı bir rehber
24/01/2020, Alanic Global tarafından gönderildi
El çantanız ve kıyafetiniz birbirinizi tamamlamak zorunda mı? Çok fazla emek gibi görünüyor. Ancak, gerçekte, düşündüğünüz kadar zor değil. Sır, popüler çanta üreticilerinden fanteziden gündeliklere kadar çeşitli kıyafetlerle yola çıkabilen oldukça çekici bir çantaya sahip olduğunuzdan emin olmaktır.

Bunu unutmayın, kıyafetiniz ve çantanız bir araya geldiğinde, size geri dönmez. En sevdiğiniz el çantasını dahil ederek en iyi kıyafeti bir araya getirmenin bazı yollarına bakalım.
Etkinliğe uy
Giysilerinizi ve el çantanızı eşleştirmenin ilk seçeneği, etkinliğe uyacak şekilde giyinmektir. İster bir randevuya, ister bir düğüne, ofise veya alışveriş merkezine çıkıyor olun, durumu tercih etmek için özel bir şık el çantasına ihtiyacınız var. Bunu çıkarmak için bazı hızlı başparmak politikaları var:

Tote çantaları gibi büyük çantalar çok daha fazla slipshod görünümü veriyor.
Oysa, taşıma çantaları gibi küçük çantalar özel günler için çok daha zarif bir görünüm kazandırır.

Bununla birlikte, bu rejimlerin çözülebileceği ve bunların çözülmesi gereken birkaç senaryo vardır. Farklı durumlar için bazı kıyafet kombinasyonlarını görelim:

Gece Dışarı: İster uzun bir elbise veya kokteyl elbisesiyle tamamen kaplanmış olsanız da, şık ama resmi bir minyatür çanta veya debriyaj için başını sallayın. Bu kesinlikle omuz üstü bir çanta koyma zamanı değil.
Ofis: İşyerinde güç ve pratiklik oyunun isimleridir. Özelleştirilmiş bir pantolon takımı giyiyorsanız, bir çantanınki gibi yapılandırılmış bir çanta ile aynı kurumsal görünümü elde etmek isteyeceksiniz. Bu tür bir çanta, bir kazak kombinasyonu ile birlikte yüksek bel etek ile olağanüstü görünüyor.
Yaz: Çok sevilen yaz elbiseniz ve sandal karışımınız için, bir tote gibi ince, omuz üstü bir çantayı teşvik ediyoruz. Bu çantanın lekesiz çizgileri, elbisenizin zarif ihtişamına konsantre olmanıza izin verecektir.
Alışveriş: T-shirt, kot/şort ve alışveriş merkezindeki gündelik spor ayakkabılarla tamamen kaplandığımızda aşırı büyüklükte bir hobo veya duffle çantası kullanmaya bayılıyoruz. Hem sevimli ve pratik.

Herhangi bir şık çanta ile iyi gidecek kıyafetlerini tasarlamak isteyen perakendeciler, sektördeki popüler giyim üreticilerinden biriyle temasa geçmelidir. Tek yapmaları gereken büyük koleksiyonlarından geçmek, ihtiyaç duyulacak parçaları seçmek ve toplu gereksinimlerini belirtmek, destek ekibi bununla ilgili olarak ulaşacaktır.

Etiketler:
Giyim Üreticileri
çanta üreticileri
Bag Makers ABD
el çantaları üreticisi
çanta üreticisi usa
çanta toptan

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Giysilerden Çarpıcı Kıyafetler Kullanarak Hafta Ortası Moda İkilemini Çözün

Hafta ortası moda ikilemini Giysilerden Çarpıcı Kıyafetler Kullanarak Çözme Tedarikçileri
17/11/2018, Alanic Global tarafından yayınlandı
Bir hafta tekme başladığında, hafta sonu akşamdan kalma ile moda ve stil ile nasıl yapılacağını tam olarak anlıyorsunuz. Evet, sizi neşeli hale getirmek için önemli fonksiyonlar oynayan giydiğimiz kıyafetlerin yanı sıra, bu iç karartıcı sabah mavilerini atmak için yeterli pozitif. Pazartesi, ofis formlarında son derece şık bir şey olabilir ve Salı günleri klas yarı biçimlerle ilgilidir, ancak Çarşamba günleri ve Perşembe günleri ortası ne olacak? Yaygın olarak, zayıfların ortasına ulaştığımızda, beynimizin yanı sıra hayal gücümüzün yanı sıra, zarif bir şekilde güverte için tüm sabrı ve motivasyonu kaybettiğimiz de ortaya çıkar. Bu sorunu anlayan, önde gelen giysiler tedarikçileri ABD işi size çok çeşitli sansasyonel kıyafetler sunar.
Denim-moda olmalı
Eğer bir kot ve tişört tipi bir kız iseniz. O zaman hiçbir şey sizin için geleneksel denimlerden çok daha iyi çalışamaz. Ya kotlarla sinirli ve sinirli bir şey denerseniz? Kafası karışmış? Size nasıl olduğunu söyleyeceğiz. Sadece komik ve sevimli baskılarla dekore edilmiş, yırtık jean pantolonları ve nötr gölgeli spor ayakkabılarla raslantı yapan serin tam kollu bir tişörtün içine kaydırın (bir üst düğüm ve bir yolfarer iyi olacak!).
Asla elbiseyi oynamayı bırakmayın
Sıkı bir resmi elbise koduna sahip çalışan bir bayansanız, günlük dokuz ila beş programda şık bir cazibe getirmeyi sağlayacak mısınız? Hayır, orta haftada ofiste bir dalış gibi görünmeye hazırlanın. Sadece pamuk geniş bacaklı yarı resmi pantolonlara sıkışmış ipeksi koyu renkli bir bluz eşleştirin, işyerinde çok ihtiyaç duyulan stilistik zarafeti elde etmek için her türlü kemeri sanslayın.

Çizgilerin dışında renk
Modanın, bir şeyi kullanmada rahat ve rahat olduğunuz sürece kesin bir kuralı yoktur. Öyleyse neden renklerden uzak duruyorsunuz? Renk engelleme kesinlikle moda sahnesinde bir karışım üreten en son model olduğundan. Örneğin, orta hafta stil ikileminizin bir yular sıradan macenta mahsul üstü ile ve doğrudan şekil uzun turuncu etek ile kaybolmasına izin verin.
Midi senin hobin mi?
Midi elbiselerin ateşli bir hayranıysanız, dolabınızda siyah bir midi elbisesi olmalıdır. Siyah sıkı bir şekilde, birkaç yerde çiçek aksanlarıyla doğrudan midi elbisesini keserek son derece tiki, ancak yüksek sınıf tarzı bir görüntü oluşturun.
Süslemelerle süslenmiş
Toptan giysiler Tedarikçileri ABD işinin kadın kıyafetlerine tanıttığı önde gelen süslenmiş kıyafetler ile bu eğilimi hazır bir tavır için kabul edin. Çarşamba veya Perşembe günü, çiviler, sahte elmaslar ve daha fazlası türündeki egzotik süslemelerle dekore edilmiş zengin renkli bir maksi elbisesi veya elbise ile her türlü akşam kutlamasına girin.
Özgür ruh
Çok ünlü boho-chic kalkışla vibes almanın yanı sıra harika ve alay edin. Sadece omuz kesim çıkışları ile akışlı tuhaf baskılı maksi önlüklerin yanı sıra, canlılığı ve cazibeyi yansıtan, flair için altta yarıklara sahip banka.
Sportif ve duyumsal
Kırpılmış beyaz depolama tankı tişörtünde, kıyı mavi orta uzunluk etek ile, çelişen beyaz depolama tankı tişörtünde dengeli bir dokunuşla, aksine bir bitiş için şık bir beyaz spor ayakkabılarla süslenmiş bir tomboyish bilge görünümünü deneyin.

Etiketler:
Giyim Tedarikçileri ABD
Toptan giysiler tedarikçileri
Toptan Giysiler Tedarikçiler ABD
Toptan Giysiler ABD

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Haftanın Sanatçısı – Brian Cook Graphic Illustrator

Bu haftanın grafik illüstratörü, mıyık pembe cupcakes’ten perili evlere, canavarlara ve ejderhalara geçiş tarzı nedeniyle gözüme çarptı. Stil benzeri bir bukalemun var ve bazen size iki farklı insanın tasarımlarını çizdiği algısını sunuyor. Aslında çıplak eyaletlerinde hem masumiyeti hem de canavarlığı yakalayan esnek bir sanatçı. Bir dakika, anaokulu kitap kapakları için ürettiğine inanıyorsunuz ve bir sonrakinde hayal edilemez gardırop canavarlarının korkunçluğunu yeniden tanımlıyor.
Brian Cook Portland’da doğdu. Serbest bir illüstratördür ve her türlü tasarımla çalışır: logolar, kitap illüstrasyonu, grafik stilleri, ancak çocuk kitabı için yumuşak bir alanı kabul eder, aslında kendisinden biri üzerinde çalışır. Birçok basılı tasarımla Threadless’te yer alıyor ve Society6 veya Behance gibi tüm önemli sitelerde portföyleri var. ve Facebook’ta program.
Brian Cookbrian Cookbrian Cookbe Herkese Nice Yağmur yağıyor ve Pourshaunted Houswolf ve Sheepbrian Cook Sketchbrian Cookthreadless Baskı Stone Stoneenglish Muffinbrain Powerbrian Cook

0/5 (0 yorum)

Üstün fiziksel uygunluk giysileri üreticisinin stokunda ne keşfedebilirsiniz?

Üstün fiziksel uygunluk giysileri üreticisinin stokunda ne keşfedebilirsiniz?
21/12/2018, Alanic Global tarafından yayınlandı
Günümüzde çok daha fazla insan fiziksel uygunluklarına dikkat ediyorlar, çünkü fiziksel uygunluk giyim üreticilerine olan talebin önemli ölçüde arttığı. Uygun kıyafetler olmadan, fiziksel uygunluk rejiminizi yöntemleyemezsiniz. Yapsanız bile, büyük olasılıkla çok önemli olan konfor bölümünden ödün vereceksiniz. Bu nedenle, herhangi bir maliyetle göz ardı edilmemelidir. Buna ek olarak, ideal giysileri kullanmak olası yaralanmaları, sürtünmeyi ve rahatsızlığı durdurabilir. Ayrıca, fiziksel uygunluk programınıza uyarken çok daha rahat olduğunuzda, sonuç çok daha iyi olurdu. Fiziksel fitness rutininiz bir fitness merkezi egzersizi, yoga, pilates, koşu, kuvvetli yürüyüş, koşu, Zumba veya diğer herhangi bir benzer program formu olabilir. Her rutinin, fiziksel uygunluk kıyafetleriniz için seçenek sunmanız gereken taleplerin yanı sıra farklı ihtiyaçları vardır. Tam burada tartışacağımız birkaç tür var.
Bir depolama tankı üstü ile şort
Koşmanın formda kalmanıza yardımcı olacağına inanıyorsanız, bu inancı şort ve bir depolama tankı üstü ile güçlendirin. Gevşek ve ücretsiz hava hareketini mümkün kılan bir depolama tankı üstü, sizi de harika ve taze tutarak koşarken size çok yardımcı olacaktır. Bu yöntem, çok daha iyi antrenmanlar için çok daha fazla yer açan yıpranmazsınız.

Yoga için takılmış kıyafetler
Yoga ve Pilates’in vücudun mükemmel çok yönlülüğüne ihtiyacı var. Bu rutin için gevşek giysiler, duruşları doğru alırken bir spoiler oynar. Bunun yerine, sadece vücudu rahatça şekillendiren kıyafetleri seçmelidir. Aynı zamanda hareketi kısıtlamak için çok sıkı olmamalıdır. Genel olarak, bu işlev için taytlar giyilir. Bu tür giysilerin çok yönlü olduğu malzeme, herhangi bir hareket türüne müdahale etmez.
Fitness Center egzersizleri için
Spor salonunda terlemeyi seven tip siz misiniz? Ardından, egzersiz seansınızı basitleştirmek için ideal kıyafet türüne yatırım yapmanız gerekir. Vücudunuzun şeklini alan pantolonları izleyin. Herhangi bir fiziksel fitness giysi Australia Company’de üç çeyreklere ek olarak tam uzunlukta sunulmaktadır. Pantolonun malzemesinde esneklik ile uygun hareket sağlarlar. Eğer bir kızsanız, kendiniz için uygun spor sütyenine sahip olduğunuzdan emin olun. Ayrıca, herkes için depolama tankı üstleri ve tees vardır.

Fiziksel fitness giysileri pahalı bir olay olabileceğinden, internette istediğiniz ürünleri istediğiniz maliyetlerle alabilecek toptan fiziksel fitness giysiler üreticilerini aramak tavsiye edilir.

Etiketler:
fitness giyim üreticileri
Fitness Giyim Avustralya
fitness giysiler üreticisi
Fitness giysiler üreticisi ABD
Fitness giysiler üreticileri
Toptan Fiziksel Fitness Giyim
Toptan Fiziksel Fitness Giyim Üreticileri
yoga giysiler üreticisi

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Bir kriket giyim mağazası bir hizmet için en iyi fikir olabilir

Bir kriket giyim mağazası bir işletme için en iyi fikir olabilir
19/08/2015, Alanic Global tarafından gönderildi
Kriket, özellikle bir zamanlar İngiliz İmparatorluğu’nun bir parçası olan ülkelerde dünyanın en popüler sporlarından biridir. Birkaç yüz yıl önce İngiltere’de olan kriket oyunu her zaman İngiliz kültürünün ayrılmaz bir parçası olmuştur. İmparatorluk politikası dünyanın birçok yerinde yayılmasıyla, bir oyun olarak kriket birçok ülkede popüler hale geldi. Yıllar boyunca, bu ülkeler kendi liglerini geliştirmeye başladılar ve turnuvalar ve oyuna adanmış resmi kulüpler, oyunu popülerleştirmede organize bir teknik alan iyi kuruldu. Dünyada kriket oyununa odaklanan çeşitli franchise’ların geliştirilmesine yol açan büyük turnuvalar düzenlendi.
Kriket kıyafetleri ve oyunun oyuncularına değerleri
Şu anda, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan bu oyunda oynamayı severler ve ister amatör veya profesyonel oyuncular olsunlar, kendileri için kaliteli kriket kıyafetlerine sahip olmayı kesinlikle seviyorlar. İdeal kriket giyim türü, diğer oyunlar için olduğu gibi kriket için önemlidir. Bu nedenle oyunun ateşli sevgilileri her zaman en kaliteli kriket kıyafetlerini bulmaya çalışıyorlar. Aslında, birçok insan uygun kıyafetlere sahip olmadan kriket stadyumuna adım atmaya bile cesaret edemezdi.

İyi bir hizmet seçeneği olarak kriket kıyafetleri
Şimdi kriket giyim eşyaları için müthiş bir talep olduğundan, birçok insan özellikle bu ürünlerde ilgilenen mağazalar açmaya çalışıyor. Yani bir kriket giyim ve aksesuar mağazası açmaya çalışıyorsanız, bunu yapmak için en iyi zaman. Tespit edilen toptan kriket giyim tedarikçilerinin yardımıyla, mağazanızın oyunun ateşli sevgililerine hitap etmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olduğundan emin olabilirsiniz.

Kendiniz için bir kriket giyim mağazasına sahip olmak istediğinize karar verdikten sonra, size toptan ürünler sağlayabilecek kriket giyim satıcılarıyla bir araya gelmeniz gerekir. Bu giyim eşyalarını toptan satış oranlarında almak, saygın fiyatlarla çok sayıda mal almaya çalıştığınızda sizin için yararlı olacaktır. Dahası, bu toptancılar en seçkin kriket giyim markalarıyla birlikte çalışırlar, bu da size bu alanda en iyi ürünleri elde edebileceklerini gösterir. Onların yardımıyla, mağazanızın maksimum müşteriler tarafından kontrol edildiğinden emin olabilirsiniz ve bu da işletmenizin başarısına neden olabilir.

Etiketler:
Kriket giyim üreticileri
Kriket giyim tedarikçileri
Kriket Giyim ABD
Toptan kriket kıyafetleri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Kendi giyim hattınızı başlatmanıza yardımcı olacak en iyi fikirler!

Kendi giyim hattınızı başlatmanıza yardımcı olacak en iyi fikirler!
18/02/2019, Alanic Global tarafından gönderildi
Giyim hattınıza başlamak isteyen bir moda majör, modacı, diva veya stilist misiniz? Yukarıdakilerin hiçbiri olamazsınız ve sadece kendinize bir şey başlatmak isteyen bir moda hobisi olamazsınız – ve yine de kendi giyim hattınızı almak aynı deneyim olacaktır.

Bu blog ile, birkaç ipucu koyarak sizin için mümkün olduğunca kolaylaştırmaya çalışacağız. Sonunda ‘Kendi Giyim Hattı Nasıl Başlatılır ‘ı Google Aramanız ideal sonuçları getiriyor, ne bekliyorsunuz?

Şimdi bunun ayrıntılarına girelim:
1. Üretici almak
Dünyanın en iyi fikirlerine sahip olabilirsiniz, ancak bunun toplu olarak yürütülmesi nihayetinde üreticiye bağlıdır. Bu, her şeyin önünde başlamasının nedenlerinden biridir.

Tasarım, illüstrasyonlar ve bu tür diğer sanatlarla iyiyseniz, güçlü bir özel etiket özelleştirme bölümüne sahip olana ihtiyacınız var. Bu, fikirlerinizin mümkün olan en iyi şekilde hayata geçirilmesini sağlayacaktır – çünkü günün sonunda önemli olan budur.

Giyim hattınız moda almanızı yansıtmalıdır ve tasarımdaki saflığın her zaman zorunlu olduğunu korumak gerekir.
2. İdeal İsim
Bir giyim markasının nasıl oluşturulacağını düşündüğünüzde, ideal soruları sormanız ve ideal şirketleri incelemeniz gerekecektir. Bugün kendisi için bir isim yapan her şirket veya marka benzersiz bir isme sahiptir.

Başka bir şey gibi gelmemeli, öne çıkmalı ve en iyi durum senaryosunda, markanın tarzı hakkında da düşünmelidir. Şimdi çok sayıda akılda kalıcı olanlar da içerebilir – ancak bu bir ön koşul değildir.

Bugün bir şeyin akılda kalıcı olduğumuz isimlerin çoğu, başladıklarında mutlaka değil, zamanla ev isimlerine inşa edilmişler ve benzersiz oldukları için sıkışmışlardı.

Öyleyse, stil duygunuzu kişiselleştiren veya kişileştirecek bir şey düşünün!

3. Marka binası anahtardır
İdeal isim ve yapımcı her şeyi bitirmez – marka geliştirme üzerinde çalışmak zorundasınız. Giyim hattınızın dayanacağı ve bu şekilde pazarlayacağı bir şey. Belli bir yaşam tarzı yaşamak ya da sadece markanızı giyen insanların bir şey için durması olabilir!

Popüler markalarla binlerce örnek bulacaksınız ve bu alıştırma, markayı bir müşteri nişi oluşturarak insanların belirli bir bölümüyle ilişkilendirilebilir hale getiriyor.

Bunlar, bir fitness giyim hattına veya bu konuda herhangi bir giyim hattına nasıl başlayacağınız konusunda size yardımcı olacak temel fikirlerdir. Kendinize sahip olmak, ilişki kurmayı çok daha kolay hale getirir ve tüm konunun başarısı yaratıcılığınıza bağlıdır –

Bu, zevk alabileceğiniz ve nefret edebileceğiniz bir sorumluluktur. Hangisini yapman çok daha olasısın?

Etiketler:
Giyim Üreticileri
Bir Giyim Markası Nasıl Oluşturulur
Fitness Giyim Hattı Nasıl Başlatılır
Kendi giyim hattı nasıl başlatabilirim
Özel Etiket Giyim Üreticileri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

2021 Giyim Desenlerini Tariflemek İçin En Havalı Yöntemler

2021 Giyim Trendlerini Stille En Harika Yöntemler
Alanic Global tarafından yayınlanan 14/07/2021

2021’deki giyim kalıpları tertemizdir ve bunlar daha önce gördüğümüze benzer bir şey değildir. Moda severler arasında olması gereken bir ihtiyaç duyulan canlanma desenleri veya diğer giyim parçaları dizisi olsun, mağazanızdaki giysiler koleksiyonunu güncellemek istiyorsanız, aynı şekilde aşağıdaki blogda kontrol ettiğinizden emin olun.
Aranan giysilerden biri Chicago, bakabileceğiniz çeşitli özel tasarımcı kıyafetleri buldu. Bu yüzden, mevcut trendleri keşfedelim ve daha fazla beklemeyin.
Baş
Bu, 50’lerden ve 60’lardan motivasyon alan en şık kalıptan biridir. Bu sezon geri dönüş stili, çiçek motifleri olsun, sıradan güçlü renklerin yanı sıra desenlerin yanı sıra geometrik stil ile ilgili güzel tasarımlar hakkında. Başörtüsü, tetiklemeden kıyafetlerinize hoş bir dokunuş katabilir. Boynunda temel bir düğümle başınızın üzerine sarabilir veya sadece bir boyun aksesuarı olarak asmasına izin verebilirsiniz.
Tek renkli aşk
Bazen dünyayı beyaz ve beyaz tonlarıyla görmelisiniz. Çağdaş tek renkli harika istila, tek renkli olayı tüm tonlarda ve renklerle ilgilidir. Bu çağdaş tek renkli trend, başka bir yerde keşfetmeyeceğiniz renklerin sadeliği ile ilgilidir. Bu eğilimle birlikte çok sayıda ton ve renk çıkarken, siyah ve beyaz hala güçleniyor. Bu renkler inanılmaz derecede basit, çok yönlü ve kesinlikle muhteşem.
Bralettes/Mahsuller/Tüpler
90’ların deseni son derece güçlü bir geri dönüş yaptı ve genç moda meraklılarının ay boyunca inanılmaz derecede olduğu sorusu yok. Köprü görünümü genç, şık ve cesur. Bu tür üstleri güzel 50’lerin tonlarında, sıradan ve minimalistte veya güçlü ve çok daha iyi kıyafetlerin meraklıları için rhinestones ile kaplı olarak keşfedebilirsiniz. Bu üstleri pantolon, şort, etek ve hatta geleneksel bir ceket ile karmaşık olmayan giysiler estetiğini yükseltmek için şekillendirebilirsiniz.
Minimalist
2021 kısmen minimalizm meraklıları ile ilgilidir. Kim bir kıyafeti şekillendirme sanatını en iyi şekilde bir yaygara gereklediğini belirtti? Birçok minimalizm tasarımcısı, gösterişli, şık ve muhteşem bir görünüme hizmet eden çeşitli kadınların terzilik kıyafetleri buldu. Karmaşık olmayan stil kalıcı olarak moda olacak, çünkü görünümü alakasız aksesuarlarla yükseltmek zorunda değilsiniz. Tek ihtiyacınız olan makyaj dokunuşu.
Toplu, ABD’de aranan satıcılardan birinden toptan olan markasız fitness merkezi giysilerin en iyi koleksiyonunu satın alın. Yapmanız gereken tek şey toptan toplantı ile bakmak ve ürünlerin MOQ’sunu incelemek. Bir postayı azaltın Özel yapım giysilerin yardım ekibine talep ettiğini belirten bir postayı azaltın.
Etiketler:
Giyim üreticisi Chicago
fitness giyim üreticileri
Fitness giysiler üreticileri
fitness toptan kıyafetler
Spor Salonu Giysileri Toptan
markasız fitness merkezi giysiler toptan
Toptan Giysiler Chicago
Toptan Fiziksel Fitness Giyim
Toptan Fitness Merkezi Giyim
Toptan egzersiz kıyafetleri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

The Game-Changing Workwear brand You requirement To understand

< >

Finally, a workwear brand that actually, really gets it.

I’ve heard about MM.LaFleur for years, as well as lastly had the possibility to try out their Bento Box recently.  Man oh guy are they a breath of fresh air.  Especially if you’re an attorney, finance professional, consultant, or just a person in browse of building a classic, advanced work wardrobe, I have officially discovered your go-to.

With sensational silhouettes, quality fabrics, as well as flawless craftsmanship, MM.LaFleur has come up with—hands down—the a lot of influenced collection of workwear pieces I’ve encountered to date. Soru yok. Finally, a brand that does not see type as well as function as mutually exclusive. A brand that understands style as well as compound can go hand-in-hand, as well as comprehends the sartorial difficulties that expert women deal with in genuine life. MM.LaFleur has handled to offer working women a true option instead of one more impractical fashion-industry handle exactly how to “like absolutely look like a woman boss!” Cue the collective eye roll.

In addition to their huge collection of gorgeous workwear pieces (which, oh BTW, are travel-friendly as well as mainly machine-washable), MM.LaFleur offers outstanding (free!) styling services.  By answering a few basic questions, an MM.LaFleur stylist will send you a Bento Box with four to six garments products as well as accessories to try on at home.  They thoughtfully determine which pieces will work finest for your body type as well as be proper for your certain business environment.  It is not a subscriptions service, so you’re not locked into anything, you’re just charged of what you keep as well as send the rest back.  A overall godsend for the hectic working lady who needs classic, top quality workwear, without the anxiety of shopping.  I had the chance to try out this service as well as can genuinely attest that their slogan of “taking the work out of dressing for work” rings true.

< >

For those of you operating in service formal environments which need you to gown conservatively, I understand exactly how tough it can be to look at garments billed as “work appropriate” just to discover that the gown is really not much longer than mini-skirt length, or the blouse has a deep v that travels a number of inches south of what’s realistically work appropriate.  I had the chance to try on several dresses, tops, skirts as well as jackets from MM.LaFleur, as well as without sacrificing an ounce of style, their silhouettes were genuinely differentiated.  Even tops with v-necks or skirts with slits are both tasteful as well as stylish, making me feel comfortable all the time no matter what type of bending/leaning/dabbing may take place.

Ladies, run don’t walk.  This universally lovely black gown originally amassed a 1,600 person waitlist for a reason.  You can shop whatever I’m using on the internet (where you can likewise indication up for a Bento Box) or if  you want to try things on in person, hop on over to their nyc showroom.   If you online in DC, stay tuned!  They’re opening a showroom there in March!

All c/o MM. LaFleur: CAMEL coat  |  BLACK V-NECK gown   |  SILK scarf  |  PURPLE V-NECK SHEATH gown  |  PURPLE SHORT-SLEEVE SHEATH gown  |  BLACK knit jacket  |  IVORY DRAPED blouse  |  IVORY SILK tee shirt  |  BLACK CULOTTES

Additional attire details:  CHOKER: c/o Baublebar  |  TIGHTS: Nordstrom  |  SHOES: Saint Laurent (similar right here as well as HERE)  |  TOTE: c/o Lo as well as Sons

< >

Thanks to MM.LaFleur for partnering on this post!

Keith Carter Karakter Sanatı!

Karakter sanatı
Selam millet! Etrafa baktığımda, karakter sanatından beni gerçekten memnun eden bir sanatçı keşfettim. Adı Keith Carter. 1978’de Tacoma, WA’da doğdu. Bellingham, WA’daki Westen Washington Üniversitesi’ne gitti, lisans derecesi, giyim hattı, logo ve düzen tasarımı için tişörtlerden ve yüksek profilli poster tasarımı için çok çeşitli projelerde çalıştığı zamana devam etti. Müzik festivalleri. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar Keith tarafından oluşturulan tişört tasarımlarını giydiler ve aynı zamanda Nordstrom, Palmer Cash ve Fuego gibi perakende mağazalarda da bulunabilir.
Keith kısa süre önce Lost, The Big Bang Theory gibi TV şovlarıyla işbirliği yaptı ve Philadelphia’da her zaman güneşli. Keith Carter’ın TV yıldızlarının giydiği olağanüstü tişört karakter sanat tasarımlarından zevk alalım!
Birdfightlions benden daha akıllı
0/5 (0 yorum)