2021 Giyim Desenlerini Tariflemek İçin En Havalı Yöntemler

2021 Giyim Trendlerini Stille En Harika Yöntemler
Alanic Global tarafından yayınlanan 14/07/2021

2021’deki giyim kalıpları tertemizdir ve bunlar daha önce gördüğümüze benzer bir şey değildir. Moda severler arasında olması gereken bir ihtiyaç duyulan canlanma desenleri veya diğer giyim parçaları dizisi olsun, mağazanızdaki giysiler koleksiyonunu güncellemek istiyorsanız, aynı şekilde aşağıdaki blogda kontrol ettiğinizden emin olun.
Aranan giysilerden biri Chicago, bakabileceğiniz çeşitli özel tasarımcı kıyafetleri buldu. Bu yüzden, mevcut trendleri keşfedelim ve daha fazla beklemeyin.
Baş
Bu, 50’lerden ve 60’lardan motivasyon alan en şık kalıptan biridir. Bu sezon geri dönüş stili, çiçek motifleri olsun, sıradan güçlü renklerin yanı sıra desenlerin yanı sıra geometrik stil ile ilgili güzel tasarımlar hakkında. Başörtüsü, tetiklemeden kıyafetlerinize hoş bir dokunuş katabilir. Boynunda temel bir düğümle başınızın üzerine sarabilir veya sadece bir boyun aksesuarı olarak asmasına izin verebilirsiniz.
Tek renkli aşk
Bazen dünyayı beyaz ve beyaz tonlarıyla görmelisiniz. Çağdaş tek renkli harika istila, tek renkli olayı tüm tonlarda ve renklerle ilgilidir. Bu çağdaş tek renkli trend, başka bir yerde keşfetmeyeceğiniz renklerin sadeliği ile ilgilidir. Bu eğilimle birlikte çok sayıda ton ve renk çıkarken, siyah ve beyaz hala güçleniyor. Bu renkler inanılmaz derecede basit, çok yönlü ve kesinlikle muhteşem.
Bralettes/Mahsuller/Tüpler
90’ların deseni son derece güçlü bir geri dönüş yaptı ve genç moda meraklılarının ay boyunca inanılmaz derecede olduğu sorusu yok. Köprü görünümü genç, şık ve cesur. Bu tür üstleri güzel 50’lerin tonlarında, sıradan ve minimalistte veya güçlü ve çok daha iyi kıyafetlerin meraklıları için rhinestones ile kaplı olarak keşfedebilirsiniz. Bu üstleri pantolon, şort, etek ve hatta geleneksel bir ceket ile karmaşık olmayan giysiler estetiğini yükseltmek için şekillendirebilirsiniz.
Minimalist
2021 kısmen minimalizm meraklıları ile ilgilidir. Kim bir kıyafeti şekillendirme sanatını en iyi şekilde bir yaygara gereklediğini belirtti? Birçok minimalizm tasarımcısı, gösterişli, şık ve muhteşem bir görünüme hizmet eden çeşitli kadınların terzilik kıyafetleri buldu. Karmaşık olmayan stil kalıcı olarak moda olacak, çünkü görünümü alakasız aksesuarlarla yükseltmek zorunda değilsiniz. Tek ihtiyacınız olan makyaj dokunuşu.
Toplu, ABD’de aranan satıcılardan birinden toptan olan markasız fitness merkezi giysilerin en iyi koleksiyonunu satın alın. Yapmanız gereken tek şey toptan toplantı ile bakmak ve ürünlerin MOQ’sunu incelemek. Bir postayı azaltın Özel yapım giysilerin yardım ekibine talep ettiğini belirten bir postayı azaltın.
Etiketler:
Giyim üreticisi Chicago
fitness giyim üreticileri
Fitness giysiler üreticileri
fitness toptan kıyafetler
Spor Salonu Giysileri Toptan
markasız fitness merkezi giysiler toptan
Toptan Giysiler Chicago
Toptan Fiziksel Fitness Giyim
Toptan Fitness Merkezi Giyim
Toptan egzersiz kıyafetleri

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *