2020’nin En Büyük Erkek Giyim Desenleri İçin Sartorşit Olarak Şık Rehberiniz

2020’lerin En Büyük Erkek Giyim Trendleri için Sartorik Moda Rehberiniz
29/05/2020, Alanic Global tarafından yayınlandı
“Stil trendlerinin” potansiyel olarak erkek giyim topluluğunun çok sevilen deyimi olmadığı bir hile değildir. Ebedi, premium parçaların paraya mal olduğu bir dünyada, her zaman Trump’ın tempoyu stille tutacak, her geçen bandwagona atlamak, kesin bir hor görme eğilimi vardır.
Ancak tüm stil desenleri eşit yapılmaz. Sartorial benlik saygınızı korumanın çözümü, gelecekteki klasikler ve geçici hevesler arasında verimli bir şekilde ayrım yapma yeteneğinde yatmaktadır. Size doğru yönde bir itme sağlamak için, bu yıl gardırobunuza dahil olmak üzere erkek toptan giysilerin ihtiyatlı bir şekilde seçilmesini ve neden onları denemeniz gerektiğini yaptık.

Dikey çizgiler
Dikey şerit desenini kabul etmenin nedenleri iki yönlüdür: başlangıçta, fantastik görünüyor, baskılarla denemek için düz, gelişmiş bir yöntem sunuyor, ikinci şey, görünümünüzden birkaç kilo tıraş etmenin hoş bir faydası var, görünümlü daha ince ve daha uzun.
Fayda noktaları için, genişliği değiştiren şeritlere sahip stillere gidin. Ya da işleri hassas tutmak isterseniz, ikonik çizgilerle, hatta Seersucker ile kalın.

Noughties yeniden diriliş
1990’ların geri çekilme çılgınlığının ortasında, şimdi akılda tutmayı umduğumuzdan daha uzun süredir yaşıyoruz. Terzilik, tüm Chandler Bing’e gitti, spor ayakkabılarının yanı sıra, ironik konteyner şapkaları ve vintage pist ceketleri ile çevrili olmadan bir kutlamaya gitmek pratik değildi.
Yine de bu yıl; Sırayla işler. Yirmi yıllık saatin deseni hala nanosaniye ve bir sonucu işaret ediyor, binyıl modasının yeniden canlanmasını gözlemleyeceğiz. Bunun ne tür bir tür alacağı, herkesin varsayımıdır, ancak kendini derin V-notları, deklanşör tonları ve patlamış polo yakaları olarak göstermediği sürece mutluyuz.

Alanic Worldwide · 2020’lerin en büyük erkek giyim trendlerine yönelik sartorik olarak şık rehberiniz
Katmanlama için yelekler
Bu yaz singletinizi kazmanın zamanı gelecek. Kendi başına kullanılmamak için bunu aklınızda bulundurun. Bunu fitness merkezi adamlarına bırakın. Yelek bir misilleme ile geri döndü, ancak bu sefer her şey yaz gömleklerinizle derinlik kazanmakla ilgili. Beyaz bir yelek üzerine yerleştirilen kutu bir Küba yakalı gömlek, sıcak iklim sonunda geri döndüğünde yeni değerli şey olacak.
Perakendeciler, tüm müşterilerinizin mağazanızın güncellenmiş koleksiyonundan memnun olduğundan emin olmak için bu önemli giysileri toptan kadın moda giysileriyle birleştirdiğinizden emin olur.

Etiketler:
Erkek toptan kıyafetler
Toptan moda kıyafetleri
Toptan Erkek Kıyafetleri
Toptan kadın kıyafetleri
Toptan kadın moda kıyafetleri
Kadın moda giysileri toptan

0 0 oy
Makale derecesi

Giriş yapmak

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

Etiket

İsim*

E -posta*

Web Sitesi URL’si

0 Yorum

Satır içi geri bildirimler
Tüm Yorumları Görüntüle

Retro & Funny Christmas T-Shirts

80ses, Mount Pleasant, PA merkezli bir giyim şirketidir. Eski okulun gitmenin yolu olduğuna inanıyorlar ve vintage tişörtler ve sweatshirtler satıyorlar. İnançları arasında, mürettebatının belirttiği gibi, dünyadaki her şirket için hayati önem taşıyan bir tane buldum: “Yeniden yapılanmaların asla bir orijinalden daha iyi olmayacağına inanıyoruz.”

Yukarıda görebileceğiniz gibi, tek amaçları 80’lerden esinlenen fantastik tişört tasarımları sunarak herkesi şaşırtmaktır. Noel Baba’yı evlerimizi kontrol etmek için beklerken, en sevdiğiniz Noel tişörtlerini ve sweatshirtleri seçebileceğiniz tüm bir tatil koleksiyonunu hazırladılar. Tasarımlar, tatilden ilham alan mesajlar ile Superman, Ninja Turtles ve Star Wars gibi iyi bilinen filmler arasında bir kombinasyon. Bu nedenle, neşeli bir Star Wars tişört veya Noel Baba’nın şapkasını giyen kendi huysuz kediniz istiyorsanız, 80ses sizin için en iyi yerdir.
71 $ tutarını aşan bir sipariş verirseniz, 80ses 48 ABD bitişik eyaletinde size ücretsiz nakliye sunuyor.

Retro & Funny Christmas T-Shirts

0/5 (0 yorum)

Bahar yayıldı

İpek pantolon: c wonder; İpek bluz: c harikası; Blazer: J Crew; Kolye: J Crew (benzer); Ayakkabılar: Kelly & Katie; Yüzükler: Gorjana (benzer); Bilezik: Ralph Lauren; Kemer: J Crew; Lehçe: Parmaklar – Essie (Mink Muffs), Toes – Essie (Apperitif)

Mayıs Günü Macenta

Takım: Zara; Ayakkabılar: Zara; Üst: Jones New York; Kemer: J. Crew (burada benzer); Bangles: Alex ve Ani; Yüzükler: Gorjana; Kolye: Ruby Kats (benzer)

İletişimde kalın:

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest